1

27-29 octombrie: TexTaylorExpo 2022, la Plovdiv

Biroul de Promovare Comercial-Economică Sofia informează că în perioada 27-29 octombrie a.c., la Târgul Internațional de la Plovdiv, va avea loc expoziția internațională TexTaylorExpo 2022, eveniment desfășurat sub egida Ministerului Economiei. Vor participa cu stand designeri de modă, start-up-uri, universități și școli profesionale. Programul profesional al manifestării include prezentări de modă ale expozanților, precum și un atelier de design, CREATIVE LAB.

Potrivit sursei citate, ediția precedentă a TexTaylorExpo a reunit 82 de expozanți din 8 țări (Bulgaria, Germania, Grecia, Spania, China, România, Turcia și Olanda), precum și peste 2500 de vizitatori specializați din 16 țări: Bulgaria, Germania, Grecia, Spania, Italia, China, Macedonia de Nord, Moldova, Polonia, Portugalia, România, Rusia, Turcia, Ucraina, Cehia, Suedia. În ceea ce privește profilul vizitatorilor, aceștia au fost, în principal, proprietari și manageri de întreprinderi din industria textilă, retaileri, factori de decizie, specialiști și profesioniști din industrie.

Informații privind prețurile, termenii și condițiile de participare pot fi obținute accesând link-ul: https://www.textailorexpo.com/exhibitors/application-forms, iar pentru detalii suplimentare, cei interesați o pot contacta pe Yana Mincheva (e-mail: y.mincheva@fair.bg, telefon: 00359 32 902494)

Pentru sprijin și îndrumare, companiile interesate se pot adresa la:

Biroul de Promovare Comercial-Economică Sofia
Radu-Călin Moldovan, ministru consilier
Tel/fax: +359 2 971 24 78
GSM: +359 879 588 444
email: sofia.economic@mae.ro, radu.moldovan@dce.gov.ro

(C.Ș.)