29 iunie – 1 iulie: Consilierii economici și comerciali din misiunile diplomatice ale României în dialog cu oamenii de afaceri, la Palatul CCIB

image_pdfimage_print

În cadrul „Săptămânii diplomației economice”, Ministerul Antreprenoriatului și Turismului (MAT) în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB) organizează în perioada 29 iunie – 1 iulie 2022, între orele 9:00 și 13:00, la Palatul CCIB, (Str. Ion Ghica nr. 4, sector 3), întâlniri de lucru dedicate companiilor interesate să-și internaționalizeze afacerile. Astfel, antreprenorii vor avea oportunitatea de a se întâlni cu reprezentanții MAT din cadrul Birourilor de Promovare Comercial Economică (BPCE) ale României în străinătate, cu prilejul efectuării pregătirii anuale în țară a acestora.

Este o ocazie unică pentru oamenii de afaceri de a-și promova pe pietele externe produsele și serviciile, de a identifica noi oportunități de cooperare internațională, inclusiv de atragere de investiții străine și turisti în țara noastră, intrand în contact direct cu reprezentanții economici ai României în strainătate, precum și cu cei ai Departamentului de Comerț Exterior (DCE) din MAT. Facem precizarea că timpul va fi alocat exclusiv convorbirilor directe cu reprezentanții BPCE-urilor, precum și cu cei din DCE, pentru situațiile în care există interes pentru țări în care nu există BPCE.

Prin efortul CCIB, participarea la întâlnire este gratuită fiind necesară doar înregistrarea conform tabelului anexat, la e-mail: mircea.toader@ccib.ro; andreea.rusu@dce.gov.ro; andreea.ionescu@dce.gov.ro; ildiko.imre@dce.gov.ro; iar pentru eventuale informatii suplimentare, cei interesați îl pot contacta pe Mircea Toader, coordonator relații internationale CCIB, la tel. 0725 167 894 sau 0723 144 663.

Echipa de organizare îi invită pe cei interesați să aibă în vedere folosirea tuturor celor 3 zile alocate întâlnirilor cu reprezentanții din rețeaua externă de promovare comercial-economică a MAT indicând în tabelul anexat ”ziua preferată”.

Articole din aceeași categorie

Articole din aceeași ediție

Meniu