6-8 martie 2023: HORECA Kuweit

image_pdfimage_print

Ambasada Romaniei în Kuweit informează că în perioada 6-8 martie 2023, în cadrul Kuwait International Fair (Pavilionul 4 A) va avea loc cea de a XI-a ediție a manifestării expoziționale “HORECA Kuweit”.

HORECA este cel mai mare târg de specialitate din Statul Kuweit, fiind organizat cu regularitate din anul 2012. Evenimentul reunește companii de top din HoReCa și din sectorul alimentar și constituie o platformă excelentă pentru prezentarea celor mai recente produse, servicii și tehnologii.

Târgul se adresează, în principal, profesioniștilor, atrăgând la fiecare ediție specialiști din sectoare diverse precum: comercianți de produse agro-alimentare, lanțuri de supermarketuri, hoteluri, restaurante, importatori, distributori, producători de mobilă destinată industriei ospitalității, agenți etc. Este considerat un eveniment care oferă celor interesați posibilitatea de a pătrunde pe piață sau de a-și consolida poziția, atât în Kuweit, cât și în țările membre ale Consiliului de Cooperare al Golfului.

Conform sursei citate, perioada de înscriere se încheie cu o zi înainte de începerea evenimentului, cu condiția să existe spațiu expozițional disponibil. În acest sens, se menționează că trebuie avut în vedere că, în Kuweit, zilele de weekend sunt vineri și sâmbătă.

Informații suplimentare detaliate cu privire la expoziție sunt furnizate în broșura de prezentare a evenimentului (anexată). Pentru informații privind disponibilitatea standurilor vă puteți adresa reprezentantului organizatorului: Michel Ajjoub, Executive Manager, telefon +965 50147458, email michel@leadersgroup.com.kw.

În măsura în care considerați oportună participarea la „HORECA Kuwait 2023”, puteți contacta BPCE Kuweit, la adresa de email: kuwait.economic@mae.ro, pentru asistență de specialitate. (C.Ș.)

 

Articole din aceeași categorie

Articole din aceeași ediție

keyboard_arrow_up