Agri-Food Tech Expo Asia 2022

image_pdfimage_print

În perioada 26-28 octombrie 2022, în cadrul complexului expozițional Sand Expo & Convention Centre din Singapore va avea loc, în format hibrid, prima ediție a manifestării internaționale Agri-Food Tech Expo Asia 2022. Potrivit Biroului de Promovare Comercial-Economică (BPCE) Singapore, acesta este singurul eveniment din Asia dedicat prezentării tehnologiilor și soluțiilor de fabricare a produselor alimentare noi („novel food”), agriculturii urbane inteligente, produselor alimentare proteice, acvaculturii, dar și ecosistemelor relaționate securității și sustenabilității industriei alimentare.

Agri-Food Tech Expo Asia 2022 este organizat de compania locală Constellar, în parteneriat cu DLG (societatea germană pentru agricultură), având susținerea Singapore Tourism Board (Agenția guvernamentală pentru turism). Conform organizatorilor, şi-au anunțat participarea 200 de expozanți din 70 de țări și regiuni. De asemenea, sunt aşteptaţi peste 6.000 de vizitatori specializați (cu prezență fizică) și încă 4.000, în format online.

Pentru expozanți, firma organizatoare pune la dispoziție și un program de tip „Hosted Buyer”, majoritatea cumpărătorilor profesioniști provenind din regiunea asiatică.

Firmele românești interesate să participe la acest eveniment se pot adresa la:

Constellar
Shirley Chan, Business Director,
emailchanwf@constellar.co
https://agrifoodtechexpo.com

Biroul de Promovare Comercial-Economică Singapore
Cecilia Deaconescu, Ministru Consilier,
email: cecilia.deaconescu@dce.gov.ro
tel/fax: +65 6735 5027

 

(C.Ş.)

Articole din aceeași categorie

Articole din aceeași ediție

Meniu