Almaty: Târgul international Tourism & Travel, la a XXI-a ediție

image_pdfimage_print

Biroul de Promovare Comercial Economică din Astana (Kazahstan) informează că în perioada 19-21 aprilie 2023, în cadrul Centrului Expozițional din orașul Almaty, va avea loc cea de a XXI-a ediție a târgului internațional de turism “Tourism & Travel – KITF”. Evenimentul este organizat de către ITECA – Kazahstan, cu sprijinul Ministerului Culturii și Sportului din această țară.

Până în prezent, 81 de firme au confirmat participarea și pot fi vizualizate accesând următorul link https://kitf.kz/en/exhibition/exhibitors-list/2022.

Conform sursei citate, manifestarea xpozițională atrage în fiecare an din ce în ce mai mulți participanți, companii de turism, operatori naționali de turism și asociații profesionale. De exemplu, anul trecut au fost consemnați 300 de expozanți din 30 de țări (22 pavilioane naționale) și 5000 de vizitatori profesioniști din 28 de țări. Totodată, în marja manifestării expoziționale au avut loc 34 de evenimente speciale. În ceea ce privește structura vizitatorilor, 53% au fost agenții de turism, 19% – tour operatori și 7% – structuri de cazare, restul fiind persoane fizice sau reprezentanți ai unor companii din alte domenii de activitate.

Firmele și asociațiile interesate sunt rugate să se adreseze pentru sprijin și îndrumare Biroului de Promovare Comercial Economică din cadrul Ambasadei României din Astana sau să contacteze direct organizatorii evenimentului, la următoarele coordonate:

 

BPCE Astana

Telefon: +7 7172 79 06 01;

Email: astana@dce.gov.ro

ITECA

Karina Fedorova – project manager

Telefon:+7 727 258 34 34 / ext 333

Mobil:+7 707 701 11 88

E-mail: kf@iteca.kz; pr@iteca.kz

Web: www.kitf.kz; www.iteca.kz

C. ȘERBĂNESCU

Articole din aceeași categorie

Articole din aceeași ediție

keyboard_arrow_up