1

Camera bucureșteană, premiată la Gala Asociației Jurnaliștilor din Turism din România

Joi, 12 ianuarie, în minunata Aulă Carol I din Palatul CCIB a avut loc Gala Premiilor Asociației Jurnaliștilor și Scriitorilor de Turism din România (AJTR), al cărei amfitrion a fost Mihai Ogrinji, președintele AJTR.

„ Eforturile noastre sunt si trebuie să fie in continuare complementare si convergente, cu un singur castigator: turismul și profesionistii care activează în sector. Și noi, și dumneavoastră, doamnelor și domnilor, promovăm – cu instrumente diferite, desigur – modele manageriale care au trecut proba timpului, afaceri cu potențial de creștere, care pot contribui la dezvoltarea industriei, pe verticală și pe orizontală, locuri și oameni care spun povești menite să inspire și să motiveze”, a declarat Iuliu Stocklosa, președintele Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București, care a primit diploma de excelență acordată instituției noastre.

Cu acest prilej, o altă diploma de excelență, pentru 50 de ani în turism, a fost acordată președintelui Secțiunii de specialitate a CCIB, George Sorin Nicolescu, care îndeplinește și funcția de vicepreședinte al AJTR.

În cadrul Galei au fost răsplătiți simbolic cu o diplomă, dar cu multe aplauze, atât ziariști și scriitori care s-au remarcat de-a lungul anului trecut prin materiale de calitate, cât și specialiști din domeniu – președinți de organizații de afaceri, primari, directori de: stațiuni, societăți turistice, hoteluri, companii de transport, proprietari de pensiuni rurale, directori ai birourilor de informare turistică din străinătate, actuali și foști oficiali guvernamentali cu atribuții în domeniu.

Tradiționala ceremonie de decernare a Premiilor a avut loc în contextul celebrării a 65 ani de la înființarea AJTR și a fost o adevărată sărbătoare a presei de turism și, implicit, a celor care înnobilează industria ospitalității românești.

C. ȘERBĂNESCU
cristina.serbanescu@ccib.ro