Chemtraders, lider de piaţă în vânzarea de anvelope pentru motociclete

image_pdfimage_print

Chemtraders este unul dintre cei mai importanţi vânzători de anvelope din România. Compania a fost fondată în anul 1993 la Bucureşti, având un acţionariat 100% românesc, iar astăzi este lider de piaţă în vânzarea de anvelope pentru motociclete, reprezentând în România producători de top precum: Pirelli, Metzeler, Bridgestone şi Mitas.

De peste 25 de ani Chemtraders lucrează cu profesionalism, corectitudine şi grijă faţă de clienţi, de 8 ani este membră a CCIB, iar de la sfârşitul lunii aprilie a.c. face parte din Colegiul de Conducere al Camerei bucureştene.

Misiunea Chemtraders, ca expert în anvelope, este asigurarea nevoilor, siguranţei şi a confortului clienţilor oricând aceştia utilizează anvelopele achiziţionate, la preţuri corecte, de la această companie. Expertiza Chemtraders provine din anii de experienţă acumulată în colaborarea îndelungată cu clienţii şi este întărită de profesionalismul cu care angajaţii firmei îşi fac datoria în fiecare zi.

Compania oferă o gamă completă şi diversificată de anvelope moto având utilizări variate: anvelope pentru motociclete de stradă, touring, offroad, circuit, scooter şi moped.

De asemenea, în depozitul şi showroom-ul de prezentare din Mogoşoaia, Chemtraders propune clienţilor săi o gamă variată de motociclete Gasgas, Rieju şi accesorii pentru motociclete ale unor producători de top.

Pe lângă activitatea comercială propriu-zisă, firma Chemtraders este implicată activ în susţinerea competiţiilor moto din Romania la mai multe discipline: motocross, supermoto, enduro, viteza pe circuit. De asemenea, susţine mai mulţi sportivi români de top în competiţiile naţionale şi internaţionale.

La circuitul moto de viteza Motorpark, Adâncata, singurul omologat pentru competiţii, Chemtraders are un punct de prezentare permanent.

Chemtraders a dezvoltat împreună cu Federaţia Română de Motociclism un parteneriat durabil, oferindu-şi expertiza şi întreg suportul în promovarea sportului cu motor în România.

 

Adventure Garage By Chemtraders
Mogosoaia, Sos. Bucuresti-Targoviste 44a, Ilfov
021-9664 | office@chemtraders.ro
www.chemtraders.ro

Articole din aceeași categorie

Articole din aceeași ediție

keyboard_arrow_up