Curs: Administrarea afacerilor în mediul online

image_pdfimage_print

Institutul Bancar Român organizează joi, 25 februarie a.c., între orele 9.00 şi 17.00 cursul “Administrarea afacerilor în mediul online, ce vizează o introducere în administrarea afacerilor online şi înţelegerea tehnicilor de administrare în mediul online la îndemâna antreprenorilor şi companiilor.

Cursul se adresează: antreprenorilor, angajaţilor din instituţii publice, angajaţilor din companii private, precum şi persoanelor care doresc să se familiarizeze sau să înfiinţeze o afacere online.

Principalele subiecte abordate: modele de afaceri pe internet; avantaje competitive, inovaţii distruptive si oportunităţi în mediul online; aplicaţii de e-business; produse şi servicii online; managementul resurselor umane în mediul online; politica de preţ în mediul online; instrumente de comunicare în mediul online; confidenţialitatea, încrederea şi protecţia datelor în mediul online.

Cursul este susţinut de Mihaela-Cornelia Dan, consultant marketing şi conf. univ. dr. la ASE București, Facultatea de Administrarea Afacerilor cu predare în limbi străine (FABIZ).

Cursul va avea loc online, pe platforma ZOOM. Cursanţii vor avea nevoie de un calculator (laptop), dotat cu sistem de operare minimum WINDOWS 7, placă de sunet integrat şi browserul Chrome. În cazul în care accesul la un calculator nu este posibil, cursanţii pot accesa întâlnirea online şi de pe telefon cu condiţia de a-şi fi descărcat şi instalat înainte aplicaţia.

Invitaţia este generată de către lector sub forma unui link, care va fi transmis cursanţilor de către organizator, cu o zi înainte de data de începere a cursului. Cursanţii trebuie să acceseze linkul primit la data şi ora cursului. Pentru siguranţă organizatorul va face împreună cu participanţii câteva teste, înainte de începerea cursului.

Înscrierea la curs se face prin completarea fişei de înscriere anexate şi transmiterea acesteia la adresa roxana.ivan@ibr-rbi.ro, cu CC la membri@ccib.ro şi cu menţiunea apartenenţei la CCIB, pentru a beneficia de tariful redus.

La finalul cursului, participanţilor li se va înmâna un certificat, emis de IBR (sub egida membrilor fondatori: Banca Naţională a României şi Asociaţia Română a Băncilor), cu 7 credite de dezvoltare profesională continuă (CPDs).

Membrii CCIB cu cotizatia achitata la zi  beneficiază de un tarif special de 655 lei/persoană (nu se aplică TVA), redus cu 255 lei faţă de tariful standard).

Plata se va face integral, cu cel puţin patru zile înainte de începerea cursului, în contul Institutului Bancar Român numărul RO93BTRLRONCRT0261315401, deschis la Banca Transilvania, Sucursala Lipscani (pe ordinul de plată va rugăm să specificaţi numele cursanţilor şi titlul cursului). În cazul în care un participant anunţă retragerea sa de la curs cu 1-2 zile înainte de începerea cursului, din taxa de participare se reţine un procent de 17%. În cazul în care un participant anunţă retragerea la data începerii cursului, taxa de participare nu se mai restituie. În toate cazurile, există posibilitatea înlocuirii participantului retras cu un alt participant, caz în care nu se percepe nici o penalizare.

 

Informaţii suplimentare:

Roxana Ivan, specialist formare,
telefon: 0748 886 839
e-mail: roxana.ivan@ibr-rbi.ro

Articole din aceeași categorie

Articole din aceeași ediție

Meniu