Eveniment economic: LEADS 2021

image_pdfimage_print

 

 

În contextul în care astăzi schimbarea rămâne singura constantă, liderii globali depun eforturi pentru a transforma afacerile si entitățile pe care le conduc în afaceri adaptabile, care să reziste perioadelor tulburi actuale și viitoare. În același timp, managerii se concentreză și pe durabilitate și diversitate, ca principii fundamentale pentru parteneriatele lor viitoare. Provocările din ultima perioadă obligă la „reimaginarea viitorului” parteneriatelor economice și de dezvoltare, mai ales a celor care aduc schimbări în viața populației din întreaga lume. Este necesară dezvoltarea unei viziuni globale dedicate creșterilor economice, având în vedere realitățile în schimbare, așteptările în evoluție, conectivitatea între națiuni și un ecosistem inovator, pentru a ține pasul cu provocările economice multisectoriale.

LEADS este conceput ca o platformă globală unde lideri din întreaga lume își expun viziunea asupra viitorului afacerilor și a aspectelor fundamentale ale prosperității economice globale, bazate pe pilonii de mediu, societate și guvernanță.

Această a doua ediție a LEADS se concentrează pe tema ”viitorul parteneriatelor” și va reuni lideri globali din Asia, Europa, Africa, CSI, America și Pacific, pentru a delibera aupra acestor principii de adaptabilitate la schimbare și reimaginare a viitorului parteneriatelor.

Până în prezent, și-au anunțat participarea lideri de afaceri din peste 15 țări, reprezentanți ai unor importante organizații și corporații, care vor împărtăși din experiența lor în cadrul evenimentului. Printre aceste organizații se numără: DHL, Panasonic, IKEA, IBM, Mahindra & Mahindra, Australian Space Agency, CITI, Siemens Healthineers, Embraer Defence, NGN Technology, UBER, Airtel, Microsoft, Indigo, Tata Consultancy Services, ERAM Group, Mohsin Haider Darwish, Saber Astronautics, AFK Systema, Ecobank etc. De asemenea, până la această dată, reprezentanți din 25 de țări s-au înregistrat pentru a participa la evenimentul virtual.

Oamenilor de afaceri interesaţi să participe la eveniment li se recomandă să se înregistreze cât mai curând posibil pe portalul www.ficcileads.in.

 

Informaţii suplimentare:
Biroul de Promovare Comercial-Economică New Delhi
Ionut VIZIRU, ministru consilier
tel: +91.11.261.45.403
email: ionut.viziru@dce.gov.ro

Articole din aceeași categorie

Articole din aceeași ediție

keyboard_arrow_up