1

„Fashion Match Supply 2021”

În perioada 26 – 30 aprilie 2021 va avea loc evenimentul online „Fashion Match Supply 2021”, dedicat lanțurilor de aprovizionare, logisticii și producției din industria modei, informează Biroul de Promovare Comercial Economică (BPCE) al României la Bonn. Manifestarea este organizată de Centrul pentru Inovare și Tehnică ZENIT, membru al rețelei Enterprise Europe Network (EEN).

Principalele subiecte ce vor fi abordate: lanțuri de aprovizionare în industria modei, producție, aprovizionare, comerț electronic și logistică, producția de textile durabile.

Este recomandată participarea în mod special pentru: designeri, firme producătoare, comercianți cu amănuntul, distribuitori, agenți de vânzări, magazine de modă, platforme de comerț electronic, furnizori de materiale textile, companii de logistică, agentii de PR, consultanti în marketing și afaceri, universități/institute de cercetare și dezvoltare în căutare de noi parteneriate.

Înregistrarea companiilor interesate este posibilă până la data de 23 aprilie 2021. Pentru înregistrare poate fi accesat link-ul: https://fashion-match-supply-2021.b2match.io/

Centrul pentru Inovare și Tehnică ZENIT (https://www.zenit.de/english/) este sprijinit de diverși parteneri din Germania și din străinătate, precum: Camera de Comerț din Olanda, Biroul de promovare a exportului al Ucrainei, Institutul Polonez din Düsseldorf.

Informaţii suplimentare se pot obține de la:

Gregor Stolarczyk, manager de proiect ZENIT GmbH – Düsseldorf
NRW.Europa – An Enterprise Europe Network Partner
Völklinger Straße 4
40219 Düsseldorf
Tel: +49 211 -13000-232
E-mail: gs@zenit.de
Internet: https://www.zenit.de
https://www.nrweuropa.de

(C.Ş.)