Forumul de afaceri Uniunea Europeană – Africa

image_pdfimage_print

În perioada 14-18 februarie, va avea loc în sistem hibrid (14-18 februarie-online și 16-17 februarie la The Square, Bruxelles, cu prezență fizică, sub rezerva restricțiilor aplicabile legate de COVID), cea de a VII-a ediție a Forumului de afaceri Uniunea Europeană – Africa (EABF22).

Potrivit colaboratorilor noștri de la Biroul de Promovare Comercial-Economică din Cape Town (Africa de Sud), evenimentul este organizat de Comisia Europeană și Comisia Uniunii Africane împreună cu organizații cheie din UE și Africa și are loc în paralel cu Summitul UA-UE.

Forumul va reuni comisari ai Uniunii Europene și Uniunii Africane, factori de decizie la nivel înalt și lideri de afaceri de pe cele două continente. Evenimentul este structurat pe douăsprezece paneluri, care vor acoperi domenii strategice ale cooperării în afaceri, comerț și investiții. Pe parcursul evenimentului vor avea loc workshop-uri și seminarii pe teme-cheie care sprijină dezvoltarea relației UE-Africa, precum și reuniuni B2B și B2G.

Formatul online al Forumului de afaceri UE-Africa va permite persoanelor interesate participarea la un eveniment comercial care reunește reprezentanți ai sectorului privat african și european, ocazie excelentă pentru stabilirea de contacte și explorarea de noi oportunități de parteneriat.

Înregistrarea participării la eveniment se realizează on-line pe website-ul https://www.euafrica-businessforum.com/.

Detalii despre Forum se pot obține și din documentul anexat. (C.Ș.)

Articole din aceeași categorie

Articole din aceeași ediție

Meniu