Forumul Regional al Energiei pentru Europa Centrală şi de Est, la a XVI-a ediție

image_pdfimage_print

Comitetul Național Român al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME) informează că în perioada 12–15 iunie 2022 va avea loc la Costinești, în complexul Vox Maris Grand Resort, Forumul Regional al Energiei pentru Europa Centrală şi de Est – FOREN 2022, cu tema „Energy Transition Needs Regional Cooperation”.

Programul FOREN, cel mai important eveniment regional din domeniul energiei din programul de lucru pentru Europa Centrală şi de Est al CME în anul 2022, cuprinde peste 30 evenimente cu teme de actualitate la nivel naţional şi international: 4 secțiuni de comunicări științifice cu peste 100 de lucrări; 9 evenimente principale (Ziua Regională a Energiei, mese rotunde și workshop-uri la nivel de Forum); mese rotunde la nivel de corporatie; o expoziție internațională cu peste 30 de standuri.

Sunt invitați să participe reprezentanți ai autorităților guvernamentale, manageri și persoane de decizie ale celor mai importante companii și organizații din domeniu, cunoscuți și apreciați specialiști din domeniul energiei din țară și din străinătate (Consiliul Mondial al Energiei și Comitetele Membre din Europa Centrală și de Est, Parlamentul European, Comisia Europeană s.a.).

Specialiștii interesați să participe la acest eveniment reprezentativ pentru comunitatea energeticienilor o pot face prin transmiterea formularele de participare pe adresa organizatorilor până la data de 15 aprilie 2022.

Taxa de înregistrare pentru participanții la Forum:

  CENTRE UNIVERSITARE*)

INSTITUTE CERCETARE*)

PENSIONARI*)

 

Pentru participanti, pana la 15 aprilie 2022: 950 LEI / persoana 450 LEI / persoana
Pentru participanti, pana la 30 aprilie 2022: 1.100 LEI / persoana 550 LEI / persoana
Pentru participanti, dupa 30 aprilie 2022: 1.200 LEI / persoana 1.000 LEI / persoana
Pentru persoane insotitoare: 500 LEI / persoana 400 LEI / persoana

Conform organizatorilor:

 • În taxa de înregistrare sunt incluse: mapa, lucrările de la cele 4 sesiuni, participarea la oricare dintre sesiuni, Catalogul Oficial al Forumului, invitații la programul social, ecusonul, cafea și răcoritoare.
 • Pentru persoanele însoțitoare taxa include accesul la toate evenimentele importante din programul forumului și programul social.
 • Se oferă discounturi cuprinse între 5-15% în funcție de numărul de delegați înregistrați din cadrul aceleiași instituții / companii membră a CNR-CME.
 • *) Nu se aplică discount-uri pentru autorul care prezintă lucrarea sau pentru grup.

Informații suplimentare se pot obține din Formularele de înregistrare participanți anexate, de pe website-ul forumului www.foren.ro, dar și de la secretariatul executiv CNR-CME. (C.Ș.)

Articole din aceeași categorie

Articole din aceeași ediție

Meniu