Forumul Regional al Energiei pentru Europa Centrală şi de Est, la a XVI-a ediție

image_pdfimage_print

Comitetul Național Român al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME) informează că în perioada 12–15 iunie 2022 va avea loc la Costinești, în complexul Vox Maris Grand Resort, Forumul Regional al Energiei pentru Europa Centrală şi de Est – FOREN 2022, cu tema „Energy Transition Needs Regional Cooperation”.

Programul FOREN, cel mai important eveniment regional din domeniul energiei din programul de lucru pentru Europa Centrală şi de Est al CME în anul 2022, cuprinde peste 40 evenimente cu teme de actualitate la nivel naţional şi international: 4 secțiuni de comunicări; 9 evenimente principale (Ziua Regională a Energiei, mese rotunde și workshop-uri la nivel de Forum); mese rotunde la nivel de corporatie; o expoziție internațională cu peste 30 de standuri.

Sunt invitați să participe reprezentanți ai autorităților guvernamentale, manageri și persoane de decizie ale celor mai importante companii și organizații din domeniu, cunoscuți și apreciați specialiști din domeniul energiei din țară și din străinătate (Consiliul Mondial al Energiei și Comitetele Membre din Europa Centrală și de Est, Parlamentul European, Comisia Europeană s.a.).

Unul dintre momentele cheie ale Programului Tehnic îl reprezintă cele patru secţiuni de comunicări (plenare şi poster), în cadrul cărora membrii CNR-CME şi specialiştii din comunitatea energeticienilor din România pot participa cu lucrări în care să facă cunoscute contribuţia şi importanţa sectorului energetic din România în plan naţional şi regional.

Cei interesați să participe cu lucrări o pot face până la data de 31 martie 2022. Informații suplimentare pot fi obținute din documentele anexate: Pliantul Call for Papers, template-ul pentru lucrare, programul forumului. Anexăm, de asemenea, formularul de copyright.

Materialele menţionate mai sus precum şi alte informaţii la zi sunt disponibile și pe pagina de internet a evenimentului (https://cnr-cme.ro/en/foren-2022-2/).

Organizatorii precizează că:

  • Lucrările și formularul de copyright (completat și semnat) trebuie încărcate pe platforma CMT folosind următorul link: https://cmt3.research.microsoft.com/FOREN2022/
  • Lucrările transmise vor fi evaluate şi selectate de Consiliul Ştiinţific CNR-CME şi Comitetul Tehnic de Programe FOREN 2022.
  • Autorii principali de lucrări acceptate vor beneficia de un discount de 10% din taxa de participare.
  • Lucrările cu grad mare de noutate şi certificare ştiinţifică deosebit de ridicată vor fi selectate în vederea publicării în publicația EMERG indexată BDI. (C.Ș.)

Template-FOREN-2022CNR-CME-Copyright-formTimetable_FOREN_2020FOREN-2022-Call-for-Papers

Articole din aceeași categorie

Articole din aceeași ediție

keyboard_arrow_up