1

Ghid de afaceri şi investiţii în Peru

Prin amabilitatea Ambasadei Republicii Peru în Romania, Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) oferă celor interesaţi să dezvolte afaceri cu parteneri din această ţară din America de Sud posibilitatea de a intra în posesia “Ghidului de afaceri şi investiţii – Peru, 2021”.

Ghidul a fost realizat de ProInversion (Agenția de Promovare a Investițiilor Private din Peru) în colaborare cu Ernst & Young Consulting şi conţine un volum impresionant de informaţii (258 pagini) privind situatia economică actuală a acestei ţări, nivelul taxelor, oportunităţi de afaceri şi investiţionale.

Informatii suplimentare puteţi obţine de la: Carlos Barrios, prim secretar în cadrul Ambasadei Republicii Peru în România, telefon: 021 211 1816, e-mail: cbarrios@embajadaperu.ro.

În cazul în care sunteţi interesaţi să lucraţi pe această piaţă, Camera bucureşteană ar putea organiza un Seminar de afaceri Romania – Peru în format fizic (în limita numărului de participanţi permis de reglementările în vigoare), on-line sau hibrid. În acest sens, sunteţi rugaţi să transmiteţi eventualul interes coordonatorului Departamentui de Relaţii Externe al CCIB, Mircea Toader, la adresa de e-mail: mircea.toader@ccib.ro.