IMM Online – program național gratuit pentru dezvoltarea și digitalizarea micilor afaceri

Prin acest program, antreprenorii locali sunt conectați cu o rețea de peste 2000 tineri specialiști în IT și marketing digital și primesc soluții digitale personalizate, informează Digital Nation.

Mai exact, programul oferă gratuit consultanță în analiza nevoilor și definirea obiectivelor de digitalizare ale afacerii și soluții concrete sub forma creării de website-uri de prezentare, de campanii de marketing pe Facebook și Google, editoriale și asigurarea prezenței în mediul online.

Conform sursei citate, în program se pot înscrie micii antreprenori (SRL, PFA sau alte forme juridice de organizare) care nu au o prezență online și au nevoie de sprijin pentru a începe parcursul digital al afacerii, în contextul unor resurse financiare și de timp limitate. Sunt vizați în special micii producători, meșteșugari, artiști, fermieri, meșteri și liber profesioniști, însă lista nu se limitează la aceștia.

IMM Online este un proiect dezvoltat cu ajutorul Google.org și premiat în cadrul competiției de proiecte inovatoare Google Impact Challenge. Prin acest program, antreprenorii câștigă prima prezență online a afacerii, iar tinerii dobândesc primele lor experiențe profesionale practice.

Detalii despre programul IMM Online și formularul de înscriere a antreprenorilor sunt disponibile pe immonline.ro.

Informatii suplimentare:
Digital Nation
Ionuț Constantin, SMB Expert – IMM Online
ionut.constantin@digitalnation.ro
telefon: 0729.729.400
immonline.ro