În noiembrie, misiune economică la Porto și Lisabona

image_pdfimage_print

Asociaţia China – România pentru Promovarea Comerțului Internațional și Economiei (AFPICE), cu sprijinul Ambasadei României și Biroului de Promovare Comercial Economică în Republica Portugheză, intenționează să organizeze o misiune economică în Lisabona și Porto, în a doua jumătate a lunii noiembrie a.c.

Firmele care doresc să participe sunt rugate să își manifeste interesul pentru misiunea economică, pentru a forma grupul delegației române în Republica Portugheză, la mihai.andrițoiu@afpice.eu și în copie la sandra.lasculescu@ccib.ro. Președintele executiv al AFPICE, Mihai Andrițoiu urmează să se deplaseze în curând la Lisabona pentru pregatirea misiunii economice și convenirea detaliilor atât cu partenerii portughezi, cât și la nivelul conducerii Ambasadei Romaniei din Republica Portugheză.

Oferta pentru transport, cazare și program va fi trimisă de AFPICE celor interesați după formarea grupului de firme participante la misiunea economică.

Pentru informații privind condițiile de intrare în Portugalia în contextul Pandemiei de Covid, vă rugăm să consultați site-ul MAE: http://www.mae.ro/node/3736.

Articole din aceeași categorie

Articole din aceeași ediție

Meniu