InfraWEB Manage Services Provider, sau când pasiunile se transformă în afacere de succes

image_pdfimage_print

InfraWEB Manage Services Provider, pe scurt InfraWEB MSP, a luat naştere în anul 2018, an în care şase tineri entuziaşti, coordonaţi de Andrei Ion Florea, şi-au unit forțele și au pornit la drum încrezători și dornici să reuşească într-un domeniu extrem de dinamic, cel al serviciilor.

Compania activează în trei ramuri principale: call-center, marketing online și publicitate, dezvoltare web și IT, în care Andrei s-a perfecţionat  de-a lungul timpului, inclusiv în cei şapte ani în care a ocupat diverse poziţii în companii ce activează în industriile amintite. Cu voinţă, perseverenţă, ambiţie, implicare şi după multe ore de studiu, Andrei, la cei 28 de ani ai săi, şi-a transformat pasiunile într-un proiect de succes: InfraWEB Manage Services Provider.

„De-a lungul timpului am avut ocazia să lucrez în diferite companii mari care ofereau servicii de call-center și am putut observa cum firmele mici, la început de drum, ori cele mijlocii, nu au întotdeauna parte de susținerea unor companii renumite. Am știut că toți acești ani de formare i-ar putea ajuta și pe ceilalți. Așa că am hotarat să pun bazele propriei firme”,  ne-a declarat Andrei Ion Florea – CEO InfraWEB Manage Service Provider.

Tânărul antreprenor îşi aminteşte cu plăcere că primul contract pe care l-a semnat a fost cu o firmă de interfoane, care nu era familiarizată cu partea digitală, ci totul se făcea manual sau pe hârtie. Astăzi, datorită acestei colaborari, acești clienți se bucură de tehnologizarea pașilor: pot vizualiza încasările în timp real, vânzările și programările, sesizările/ticketele create, programul echipelor de intervenție și nu numai.

Astăzi, serviciile InfraWEB Manage Service Provider, certificată ISO 9001: 2015 – Managementul calității și ISO 27001:2013 – Managementul securității informației, au reușit să treacă granița și să contribuie la dezvoltarea unor firme din Europa.

„Fiecare proiect are ceva special, cumva reușim să creăm o legatură și să ne alegem unii pe ceilalți. Spunem că nu noi ne alegem clienții, nici clienții pe noi, scopul fiind unul comun, acela de a ajunge pe culmi înalte. Primul proiect internațional pe care l-am semnat a fost ca o primă călătorie cu avionul, înalţătoare, dar totuși cu picioarele pe pamânt”, îşi continuă Andrei povestea unui vis devenit realitate.

Care ar fi mesajul pentru comunitatea de afaceri? “InfraWEB Manage Services Provider susține afacerile locale şi nu numai, oferind servicii personalizate pentru antreprenorii din diverse domenii, care să contribuie la o dezvoltare constantă a firmelor acestora”, afirmă CEO-ul InfraWEB MSP.

Parcursul firesc pe care firma l-a avut, profesionalismul echipei şi capacitatea de a se adapta la cerinţele clienţilor au constituit punctele forte ale InfraWEB, mai ales în perioada de pandemie, când, pentru a rezista pe piaţă, multe afaceri au fost nevoite să se digitalitalizeze şi să treacă în online rapid.

Din decembrie 2020, firma este membru GOLD al Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti.

Cristina Serbănescu
cristina.serbanescu@ccib.ro

Articole din aceeași categorie

Articole din aceeași ediție

keyboard_arrow_up