Klimahouse Business Match 2021 – întâlniri de afaceri în mediul virtual

image_pdfimage_print

Anul acesta, târgul KLIMAHOUSE, care se desfășoară în mod tradițional la Bolzano (Italia), se transformă în evenimentul virtual Klimahouse Digital Edition. Acesta va avea loc pe noua platformă Klimahouse Community, în perioada 27-29 ianuarie 2021, informează Centrul Enterprise Europe Network din cadrul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Bucureşti-Ilfov.

De-a lungul a trei zile, lectori de top vor prezenta teme esențiale din domeniul construcțiilor sustenabile, iar firmele își vor prezenta produsele și ideile inovatoare. În plus, noul catalog cu produse, premiul Klimahouse, precum și întâlnirile virtuale de afaceri Klimahouse Business Match (28 – 29 ianuarie 2021) vor fi elemente de interes în cadrul acestei manifestări.

Pentru cei ce activează sau sunt interesați de domeniul eficienței energetice și al construcțiilor sustenabile, participarea la Klimahouse Business Match este o oportunitate excelentă de a intra în legătură cu potenţiali parteneri de afaceri şi de a încheia contracte.

Participarea la sesiunile de întâlniri virtuale de afaceri este gratuită, iar înregistrarea se face la adresa: https://klimahouse-business-match-2021.b2match.io/.Tot aici, se găsesc toate detaliile privind domeniile cărora le este dedicată manifestarea.

Echipa Centrului Enterprise Europe Network din cadrul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Bucureşti-Ilfov poate acorda asistenţă în procesul de înregistrare şi participare la acest eveniment. În acest sens, cei interesați se pot adresa Cristinei Roua, expert (email cristina.roua@adrbi.ro, telefon 0722 888 228). (C.S.)

Articole din aceeași categorie

Articole din aceeași ediție

Meniu