KPMG în România anunță parteneriatul cu Skyline Drones

image_pdfimage_print

KPMG a anunțat recent încheierea unui parteneriat cu Skyline Drones, un important furnizor de servicii de monitorizare și inspecție aeriană cu ajutorul dronelor.

Prin intermediul acestui parteneriat, KPMG poate oferi clienților săi alternative inovatoare la activitățile care până de curând au fost realizate în mod tradițional și cu utilizare intensivă a forței de muncă, precum și soluții la provocările abordate până în prezent într-un mod limitat.

“Inspecțiile cu ajutorul dronelor deschid orizonturi noi, economisesc timp și efort și prezintă un grad ridicat de precizie. Acestea sunt destinate în special unor industrii precum: agricultura, energia, telecomunicațiile, petrolul și gazele, precum și construcțiilor civile și industriale”, se arată într-un comunicat de presă emis de KPMG.

„Pe lângă serviciile tradiționale de consultanță, KPMG își extinde oferta cu soluții inovatoare pentru a sprijini afacerile clienților, ajutându-i să își dezvolte operațiunile și să facă față provocărilor strategice și operaționale. Parteneriatul cu Skyline Drones este un mod de a adăuga tehnologie și soluții inovatoare la oferta noastră către clienți. Acestea sunt din ce în ce mai solicitate pe piață, consolidate de circumstanțele actuale generate de pandemia COVID-19”, explică Richard Perrin, Head of Advisory, KPMG în România.

„Tehnologia dronelor va schimba jocul pentru mai multe industrii”, adaugă Andrada Iliescu, Director Consultanță în Afaceri, KPMG în România, care detaliază: „Supravegherea cu dronă poate acoperi o paletă mare de servicii, de la inspecții ale rezervoarelor de petrol sau ale spațiilor înguste / închise, la inspecții ale liniilor de înaltă și medie tensiune, ale emisiilor de gaze, stadiile de constructie ale cladirilor comparativ cu planurile tehnice, inspecția activelor etc. Suntem încântați de parteneriatul cu Skyline Drones, care extinde portofoliul nostru de oferte de soluții prin tehnologie. Acestea vor include acum evaluări și integrări complete, operațiuni de zbor și soluții de procesare a imaginilor captate”

La rândul său, Ciprian Iorga, fondator, Skyline Drones adaugă: „Inspecția aeriană cu ajutorul dronelor este cea mai sigură alternativă la orice metodă clasică de monitorizare și inspecție vizuală, cu personal de la sol, și tot mai multe companii digitalizate încep să realizeze și să înțeleagă avantajele includerii inspecției cu ajutorul dronelor în bugetele lor anuale. Plecând de la experieța dobândită până în prezent, serviciile pe care ne vom concentra vor fi cele de agricultură de precizie, identificare de defecte (vizuale și termale), masurători cu ultrasunete (UT measurements), inspecții LIDAR, modele 3D & fotogrametrie și tururi virtuale. Datorită experienței vaste a KPMG în planificarea strategică și operațională, Skyline Drones va putea sprijini întreprinderile nu numai în furnizarea de servicii de inspecție aeriană, ci și în punerea în aplicare pe plan intern a unor servicii complete de monitorizare și inspecție cu ajutorul dronelor .”

KPMG în România și Skyline Drones au împreună misiunea de a ajuta companiile să înțeleagă beneficiile utilizării dronelor, să identifice oportunități specifice pentru activitatea lor și să recomande strategii și acțiuni de punere în aplicare. În plus, își vor sprijini clienții să lucreze cu datele colectate de drone, să le proceseze și să acționeze în consecință pentru maximizarea rezultatelor.

Articole din aceeași categorie

Articole din aceeași ediție

keyboard_arrow_up