La CCIB, alegeri în luna martie 2021

image_pdfimage_print

În contextul actualei pandemii de coronavirus și a restricțiilor existente în organizarea unor întruniri cu un număr semnificativ de participanți, Colegiul de Conducere al Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB) a decis prelungirea mandatului conducerii alese a Camerei bucureștene până în luna martie 2021, când va avea loc convocarea statutară a Adunării Generale a membrilor CCIB, în conformitate cu prevederile Legii 335/2007 și ale Statutului CCIB.

Pâna în martie 2021, conducerea Camerei bucureștene este asigurată în continuare de dr. ing. Costică T. Mustață, în calitate de președinte. Costică T. Mustață este director general al companiei Uzinsider Techno SA, parte a grupului de firme Uzinsider SA, și profesor invitat la Universitatea Politehnică București.

Vicepreședinți ai CCIB sunt: dr. Aurel Vainer (membru onorific al CCIB, preşedintele Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România), Iuliu Stocklosa (East Electric SRL) și Gheorghe Lemnaru (Ghele Impex SRL). De asemenea, este prelungit, tot până la data menționată, mandatul conducerilor celor șase Secțiuni ale CCIB (Comerț, Servicii, Industrie, Turism, Cercetare-Dezvoltare-Inovare și Membri Colectivi).

Articole din aceeași categorie

Articole din aceeași ediție

keyboard_arrow_up