Membrii CCIB, 15% discount la tarifele de expunere la Târgul Internațional de Electronică de Consum, Mobilitate, Software, Energie și Tehnologie

image_pdfimage_print

În perioada 26-29 ianuarie 2023, în cadrul Complexului expozițional ROMEXPO va avea loc Târgul Internațional de Electronică de Consum, Mobilitate, Software, Energie și Tehnologie (EMSETECH 2023).

Potrivit organizatorilor, în cadrul manifestării expoziționale amintite vor fi prezentate cele mai recente inovații tehnologice, produse și servicii din domeniile: electronică de consum, mobilitate, conectivitate și ecosisteme digitale, automatizări și robotică, soluții energetice, echipamente industriale și de programare.

Domeniile de adresabilitate, detalii privind tarifele și planurile de expunere, modalități de contact, precum și alte informații utile despre eveniment pot fi obținute prin accesarea https://emsetech.intradefairs.com.

Firmele interesate să participe în calitate de expozant se pot înregistra pe site-ul evenimentului până la data de 30 noiembrie 2022.

Companiile membre CCIB beneficiază de 15% discount.

Dovada de membru se poate solicita de la Olga Badea, la adresa de email membri@ccib.ro sau telefonic (021 311 4499, 0728 135 876). Tot de la colega noastră se pot obține informații detaliate despre beneficiile calității de membru CCIB, în cazul în care încă nu faceți parte din marea familie a Camerei bucureștene. (C. Ș.)

 

 

Articole din aceeași categorie

Articole din aceeași ediție

keyboard_arrow_up