Moldova Trade Forum 2021

Colegii noştri de la Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, informează că în perioada 28-30 aprilie a.c. va avea loc, în format online, Moldova Trade Forum 2021, eveniment anual de promovare a exporturilor și o platformă de stabilire a parteneriatelor între producătorii din Republica Moldova și rețelele comerciale/distribuitorii din străinătate.

La această manifestare sunt așteptați peste 300 de producători de pe ambele maluri ale Nistrului, reprezentanți ai rețelelor comerciale din străinătate, distribuitori și experți economici cu renume.

Reprezentanţii companiilor interesate se pot înregistra accesând link-ul: https://moldova-trade-forum.b2match.io/home.

Participând la acest eveniment, beneficiaţi de oportunitatea de a: identifica noi parteneri de afaceri de pe piața locală și cea europeană; stabili sesiuni individuale B2B pentru a dezvolta parteneriate de afaceri; promova oferta proprie pe piața externă; descoperi produse și servicii noi; identifica furnizori noi; afla de la experți naționali și internaționali informaţii utile pentru a depăși mai uşor efectele negative ale crizei pandemice și a vă promova mai eficient exporturile.

Evenimentul este organizat in cadrul proiectului ”Dezvoltarea capacităților de export pe malurile Nistrului” (AdTrade) finanțat de Suedia și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD).

Informaţii suplimentare:
Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova
Rodica Dimitriu, Direcția Relații Internaționale
telefon: 022 22 22 13 91
email: rodica.dimitriu@chamber.md