Nou Acord de parteneriat ASE – CCIB

image_pdfimage_print

În cadrul bunelor relații existente, la 20 iulie a.c., s-a semnat un nou acord de parteneriat între Academia de Studii Economice din București (ASE) și Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB).

După semnarea acordului de către Nicolae Istudor, rectorul ASE, și Iuliu Stocklosa, președintele Camerei bucureștene, au avut loc convorbiri pentru identificarea unor oportunități ce pot fi create prin prisma acestui parteneriat. Astfel, s-a arătat interesul celor două părți de a colabora pentru a crea un mediu propice de înțelegere a temelor aferente Acordului, pentru participarea atât a studenților, cât si a masteranzilor prin programele de practică și internship/voluntariat în mediul real de business. De asemenea, în cadrul colaborării se va avea în vedere dezvoltarea de proiecte pentru mediul privat care să conducă la optimizarea proceselor în specialitățile ASE București.

În cadrul convorbirilor, rectorul ASE și-a exprimat interesul de a primi sprijinul, în cadrul parteneriatului, pentru înscrierea unui număr cât mai mare de masteranzi din rândul mediului de afaceri la Facultățile de Management, Contabilitate si Informatică de Gestiune, Cibernetică, Statistică și Informatică Economică, Turism și Relatii Economice Internaționale.

La final, Iuliu Stocklosa, subliniind rolul istoric al Camerei de comerț bucureștene la înființarea Academiei de Înalte Studii Comerciale și Industriale din București, a propus ca ASE București, prin facultatea sa de profil, să devină membru în Bucharest Turism Board.

Florian PÂRVĂNESCU

Articole din aceeași categorie

Articole din aceeași ediție

keyboard_arrow_up