Organizatorii OUT OF OFFICE FEST vor dona 25% din profitul festivalului către Asociația Nord pentru sprijinul refugiaților din Ucraina

image_pdfimage_print

Sâmbătă, 18 iunie 2022, la Arenele Romane din București are loc prima ediție a OUT OF OFFICE FEST, eveniment care reuneşte unele dintre cele mai iubite trupe de rock alternativ din România: COMA, The Mono Jacks, byron, Sarmalele Reci, E.M.I.L. și Rockabella. Organizatorii festivalului vor redirecționa 25% din profitul obținut în urma evenimentului către Asociația Nord, care adună fonduri, materiale și organizează achiziții, logistică și transporturi pentru centrele de tranzit din nordul țării.

OUT OF OFFICE FEST este o inițiativă a revistei de business Club Antreprenor și își propune să reunească publicul iubitor de rock alternativ și antreprenorii români din toate domeniile de activitate.

“Ne dorim să contribuim la susținerea celor care în aceste momente sunt nevoiți să-și părăsească țara și familiile și să-şi caute un alt rost. Mii de refugiați de război din Ucraina intră zilnic în România prin centrele de tranzit din nord: Siret, Rădăuți-Prut, Stânca-Costești. Ei trebuie sprijiniți, găzduiți, hrăniți și îngrijiți până la găsirea unor soluții mai bune pentru ei. De mai bine de o lună, Asociația Nord adună fonduri și organizează achiziții, logistică și transporturi pentru aceste centre. Am decis să donăm 25% din profitul obținut în urma OUT OF OFFICE FEST către acești oameni minunați care pun umărul la limitarea dezastrului umanitar”,a declarat Mircea Fica, Fondator & Senior Editor clubantreprenor.ro.

Bilete și reguli de access

Biletele pentru festival sunt puse în vânzare în rețeaua iabilet.ro: https://www.iabilet.ro/bilete-out-of-office-fest-2022-71455/ și în rețeaua ambilet.ro: https://www.ambilet.ro/tc-events/out-of-office-fest-2022/.

Copiii cu vârsta până în 12 ani au acces gratuit, dacă sunt însoțiți de un părinte sau tutore posesor de bilet. Intrarea la eveniment se face în baza regulamentului organizatorului și include respectarea tuturor restricțiilor și ale posibilelor condiții suplimentare impuse de autoritățile locale înainte de eveniment și în timpul desfășurării evenimentului.

Detaliile privind regulamentul de acces vor fi comunicate în zilele din apropierea evenimentului. Cumpărătorilor de bilet li se recomandă consultarea siteului oficial și a platformelor social media OUT OF OFFICE FEST, precum și a site-urilor și paginilor de social media ale platformelor de ticketing partenere, înainte de participarea la eveniment.

Evenimentul este susţinut de: CEC Bank, Camera de Comerț si Industrie a Municipiului București, Arggo Consulting, Paradise Tour, Enache IP Partners, Enviro Pack Consult, Argo Security.

Informaţii suplimentare despre OUF OF OFFICE FEST sunt disponibile pe:

https://www.facebook.com/outofofficefest

https://www.instagram.com/outofoffice.fest/

https://www.clubantreprenor.ro/2022/04/01/out-of-office-fest-by-club-antreprenor-18-iunie-2022-arenele-romane/

(C.Ş.)

Articole din aceeași categorie

Articole din aceeași ediție

Meniu