Pachete de recuperare post-Covid la Ana Hotels Poiana Brașov și Eforie Nord

image_pdfimage_print

Începând cu luna mai, specialiștii de la Ana Hotels pun la dispoziţia celor care au trecut prin infecţia cu noul coronavirus două pachete de recuperare post Covid-19 în centrele SPA de la Poiana Brașov și Eforie Nord. Programele au ca scop creșterea capacității pulmonare, ameliorarea respirației, tonifierea generală, întărirea sistemului imunitar, relaxarea și echilibrarea mentală. Durata unui astfel de program pornește de la 6 zile, dar pentru o refacere completă se recomandă 12 sau 18 zile.

Dacă nu sunteţi hotărât ce să alegeţi, muntele sau marea, specialiştii Ana Hotels subliniază că beneficiile sunt extraordinare pentru sănătate în ambele destinații. “Fie că mergeţi la mare și vă bucuraţi de mângaierea brizei, soare, plimbări pe plajă și terapii Spa, fie că preferaţi muntele cu aerosolii din pădurea de conifere care “curață” sistemul respirator, cu aerul intens ozonat și bogat în ioni negativi, sau băile de soare, vă veţi reface tonusul general și rezervele de energie”, spun medicii Ana Hotels.

Echipele celor două hoteluri au creat aceste programe pentru a veni în sprijinul celor afectaţi fizic şi psihic de trecerea prin infecţia cu SARS CoV 2. „Deteriorarea funcției respiratorii, cu scăderea capacității de difuziune a oxigenului din aerul inspirat și implicit reducerea saturației de oxigen în sânge, duc la afectarea tuturor organelor, în special a creierului, mușchilor și a organelor interne”, arată medicii Ana Hotels, fără a neglija, totodată tratarea efectelor la nivel psihologic.

„Terapeuții noștri experimentați pun în practică programe adaptate și personalizate de recuperare și vă invită la ședințe de gimnastică respiratorie, în zori de zi sau spre asfințitul soarelui, pe malul mării, în frumoasa grădină a hotelului sau în perimetralul piscinei exterioare cu apă sărată de lac. Acestea infuzează țesutul pulmonar cu elixir de aer ionizat, cu energia Soarelui și vibrațiile Pământului.”, explică dr. Mihaela Cucu, Medic primar recuperare medicală, Director Medical Ana Aslan Health Spa, Eforie Nord.

Ședintele urmăresc protocoale bine stabilite și specialiștii vor asista la exercițiile de respirație, învățarea de posturi care să faciliteze tonifierea și recuperarea stării generale de bine. Exercițiile și tehnicile de respirație urmăresc recuperarea integrală a funcției respiratorii, recâștigarea capacității de efort, ameliorarea simptomelor asociate, reducerea anxietății, prevenirea depresiei și scăderea incidenței complicațiilor pe termen lung. Programele întăresc mușchii respiratori și generează noi modele de respirație adaptate fiecărui caz. Deosebit de importantă este învățarea controlului voluntar al respirației care permite diminuarea fricii, anxietății și panicii legate de senzația de lipsă de aer.

„Pentru a potența efectul curativ, am adus marea în vârf de munte, oferind astfel și aerosoli cu apa de mare, iar programele personalizate cu atentie cu kinetoterapie respiratorie și masajele incluse în pachet transformă vacanța de la munte într-o cură terapeutică”, subliniază Mihaela Moraru Manager ANA Spa Poiana Brașov.

 

Pentru mai multe detalii despre pachete și rezervări:

Ana Hotels Eforie Nord
telefon: 0241 702 818
e-mail reservation-hoteleuropa@anahotels.ro

Ana Hotels Poiana Brașov
telefon: 0268 407 330
email: reservation-hotelsport@anahotels.ro

 

Cristina ŞERBĂNESCU
cristina.serbanescu@ccib.ro

Articole din aceeași categorie

Articole din aceeași ediție

Meniu