Protocol de colaborare între Camera bucureșteană și Uniunea Profesiilor Liberale din România

image_pdfimage_print

La sediul Camerei de Comerţ si Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB), a avut loc o întâlnire a conducerilor Camerei bucureştene şi Uniunii Profesiilor Liberale din România (UPLR), în finalul căreia preşedinţii celor două organizaţii, Iuliu Stocklosa şi respectiv, conf. univ. dr. Gheorghe Ialomiţianu au semnat un nou protocol de colaborare. La eveniment, care a avut loc în prima decadă a lunii martie, au participat, de asemenea, dr. Dan Manolescu, prim-vicepreşedinte UPLR si preşedintele Camerei Consultanţilor Fiscali, şi Nicolae Mirică, secretar general UPLR.

Protocolul de colaborare vizează promovarea reciprocă a CCIB şi UPLR, precum şi dezvoltarea unor programe şi activităţi cu implicaţii asupra comunităţii de afaceri bucureştene. Astfel, ca urmare a încheierii acestui document, cele două părţi vor coopera în vederea organizării de conferințe, seminarii, mese rotunde, pentru a promova în rândul comunității de afaceri bucureștene reglementările în domeniul auditului financiar, dar și noutățile legislative aplicabile profesiilor liberale care influenţează mediul de business. De asemenea, cele două părți vor lucra pentru a promova iniţiative legislative de natură să conducă la îmbunătăţirea climatului de afaceri.

„Echipele CCIB şi UPLR colaborează de mulţi ani. Astăzi semnăm un nou document, revizuit şi actualizat, ţinând seama de subiectele momentului. Sunt convins că lucrând împreună vom contribui la asigurarea unui mediu de business mai sănătos”, a afirmat Iuliu Stocklosa, preşedintele Camerei bucureştene.

La rândul său, conf. univ. dr. Gheorghe Ialomiţianu a evidențiat importanța calităţii serviciilor oferite de membrii UPLR pentru comunitatea de afaceri, punctând necesitatea unei dezbateri deschise şi oneste pe tema creşterii gradului de concentrare al profesiilor liberale, dar şi pe tema impactului acestuia asupra concurenţei pe piaţă.

Semnarea protocolului de colaborare cu UPLR se înscrie în sfera procupărilor constante ale Camerei bucureştene de a pune la dispoziţia comunităţii de afaceri instrumente utile pentru a-şi eficientiza activitatea.

Cristina ŞERBĂNESCU
cristina.serbanescu@ccib.ro

Articole din aceeași categorie

Articole din aceeași ediție

Meniu