Rebuilt Ukraine, secțiune dedicată pe site-ul CCIB

image_pdfimage_print

Camera de Comert si Industrie a Municipiului București anunță crearea unei secțiuni speciale pe pagina principală de pe site-ul său, REBUILD UKRAINE, dedicate promovării informațiilor primite de la Ambasada acestei țări în România, precum și din alte surse oficiale.

Secțiunea https://ccib.ro/ukraine-rebuild/, a fost înființată cu scopul de a informa rapid și eficient comunitatea de afaceri cu privire la modalitățile de implicare a sectorului privat în reconstrucția Ucrainei.

Secția economică a Ambasadei Ucrainei din România oferă mediului de afaceri din țara noastră, spre examinare, cele mai recente informații cu privire la reconstrucția regiunilor Ucrainei și domeniile atractive de investiții, în condițiile legii marțiale (https://ukraineinvest.gov.ua/services-team/about-us/ukraineinvest-helpdesk/), precum și oportunități de afaceri anunțate de firmele și companiile ucrainene care în actualele condiții dificile își continuă activitatea economică.

Totodata, vă informăm că a fost lansat HelpDesk-ghid online (https://ukraineinvest.gov.ua/guide/ ) – sursă de informare a mediului de afaceri cu privire la desfășurarea activității economice în condițiile legii marțiale.

Informații suplimentare:
Ambasada Ucrainei în România
Oleg Balika, secretar economic (vorbește limba română)
tel: 0729 552 509, 021 230 36 60
fax: 021 230 36 61
e-mail: emb_ro@mfa.gov.ua
website: romania.mfa.gov.ua
https://www.facebook.com/Ukr.Embassy.Romania/

 

 

Articole din aceeași categorie

Articole din aceeași ediție

keyboard_arrow_up