Satul de vacanță CampoEuroClub Delta Dunarii – de la pasiune către afacere

image_pdfimage_print

Când auziți de Delta Dunării ce gând vă vine în minte prima dată? Pentru cei care nu au mai fost, primul gând este legat de țânțari, însă turiștii care au vizitat măcar o dată Delta, știu că acesta este un mit. În mintea și sufletul lor acest tărâm mirific al României este legat pentru totdeauna de un răsărit sau un apus prins din barcă, de o partidă de pescuit de povestit nepoților sau de momente de neuitat petrecute alături de oameni dragi în plimbări pe canalele Deltei Dunării.

De peste 10 ani, mulți dintre acești turiști au strâns amintiri în Satul de Vacanță CampoEuroClub, așezat într-un cadru pitoresc, pe malul brațului Sulina, în localitatea Partizani.

„Acest Sat de Vacanță este o afacere de familie. Totul a pornit de la pasiunea pentru pescuit și natură. Atunci când s-a ivit oportunitatea de a salva această locație, în anul 2010, nu am ezitat și l-am achiziționat. De atunci și până astăzi în fiecare an am investit și am pus suflet în tot ceea ce am realizat, rezultatele neîntârziind să apară. De la an la an avem din ce în ce mai mulți turiști, unii dintre ei venind anual de cel puțin 5 ani”, spune Cristina Gherna-Stocklosa, asociat CampoEuroClub.

Satul de Vacanță CampoEuroClub este un adevărat spațiu de recreere, relaxare și agrement. Cazarea se poate face fie în cele 20 de căsuțe (double sau twin) cu grup sanitar propriu, fie în camping cu cortul sau rulota. Pentru petrecerea timpului liber, Satul de Vacanță CampoEuroClub pune la dispoziția turiștilor o gamă largă de activități de agrement: piscină în aer liber, plimbări în Delta Dunării cu barcă cu motor, biliard, masă de ping-pong, jocuri de societate, mini bibliotecă, concurs de karaoke, foc de tabară, proiector cinematic pentru a viziona meciuri de fotbal și alte evenimente TV, transfer către locuri de pescuit la staționar sau organizare partide de pescuit la răpitor s.a. Satul de Vacanță CampoEuroClub dispune de un restaurant clasificat 3* cu terasă exterioară acoperită, loc de joacă pentru copii, internet WiFi (în spațiile comune), parcare cu supraveghere video, grătar și frigider (la comun), loc de acostare (în limita locurilor disponibile).

„Ne bucurăm de fiecare dată când, la finalul sejurului, turiștii ne devin prieteni și ne strângem mâna cu bucurie și cu promisiunea că ne vom revedea și în anul următor. De doi ani ne bucurăm să avem în echipa noastră o familie tânără și entuziastă ce investește timp și pasiune în administrarea Satului de Vacanță CampoEuroClub, astfel încât clienții noștri să aibă parte de cele mai bune servicii, într-o atmosferă caldă și primitoare”, afirmă Cristina Gherna-Stocklosa.

Accesul în Satul de Vacanță se poate realiza atât pe cale fluvială cu ambarcațiuni, în maximum 30 de minute, sau cu pasagerul (prima oprire pe traseul Tulcea-Sulina), cât și terestru, pe drumul național Tulcea-Murighiol până în localitatea Nufăru (13 km), de unde se va traversa Brațul Sf. Gheroghe cu Bac-ul, urmând apoi un traseu de doar 7 km. până la Satul de Vacanță CampoEuroClub.

Film de prezentare: https://m.youtube.com/watch?v=MB5-3VldODo

 

Informații suplimentare:
Satul de Vacanță CampoEuroClub
telefon: 0747.299.923
www.campoeuroclub.ro

(C.S.)

Articole din aceeași categorie

Articole din aceeași ediție

keyboard_arrow_up