1

SC PRINTING PACKAGING SRL, tipografia unde ideile se transformă în produse

Cu o experiență de peste 20 de ani pe piața de profil, compania PRINTING PACKAGING se bazează pe creativitatea echipei și pe tehnologie de vârf pentru a oferi clienților cele mai bune soluții de tipărituri. Având două departamente de producție, unul pentru ambalaje și altul pentru materiale de promovare, Printing Packaging este un partener de bază al proiectele de la zero la raft sau pentru spațiul public.

„Investim în utilaje performante, realizăm produse de calitate într-un termen scurt, la prețuri competitive şi avantajoase pentru clienţii nostri. Aceasta a fost și este filosofia companiei noastre!”, spune Sandu Cuturela, directorul general al companiei.

„În ultimii ani, pe fondul evoluţiei producţiei şi comercializării produselor alimentare, farmaceutice, electrocasnice, piaţa de materiale tipografice şi ambalaje s-a dezvoltat mult, mai ales pe segmentul ambalajelor personalizate, iar pentru a ne menține poziția, am făcut investiții permanente și ne-am adaptat la cerințele clienților, din ce în ce mai exigenți”, punctează oficialul companiei.

vecteezy.com.

Firma realizează, la un excelent raport calitate-preț: tipărituri birou (cărţi de vizită, foi cu antet, mape de prezentare, block-notes-uri, agende etc.), materiale publicitare și de promovare (fluturaşi, pliante, afişe, broşuri, cataloage, reviste, calendare, felicitări etc.), lucrări de artă și cultură (cărţi, albume, hărţi, ilustrate, materiale didactice – planşe etc), precum și o gamă largă de etichete: pentru textile, apă minerală, sucuri, vinuri, conserve, ciocolată, inclusiv cu finisare specială (lac offset / UV, embossing). Pot fi comandate produse tipărite pe toate tipurile de hârtie: offset, monocretat, dublucretat, triplucretat, hârtie autocolantă, hârtie pentru etichete, hârtie alimentară, cartoane duplex şi triplex precum şi pe cartoane speciale până la 900 g/mp.

Un alt avantaj este faptul că, datorită liniei automate de caşerat, compania poate realiza caşerări pe diverse suporturi (carton microondul şi carton ondulat, mus, foam), astfel încât pot fi realizate toate tipurile de ambalaje pentru birou și pentru industriile: alimentară, farmaceutică, chimică (detergenți, cosmetice), textilă, de încălțăminte, de produse elctronice și electrotehnice, agricultură, jocuri și jucării. Nu în ultimul rând, se pot realiza standuri de prezentare.

Linia tehnologică a firmei este în întregime nouă şi permite executarea comenzilor în condiţii de înaltă calitate, de la o singură bucată la cantitatea dorită de client. Compania dispune de: staţii grafice sistem PC şi MAC, mașini: tipar offset plan, tipar digital, print indoor, mașini automate de: ștanțat, cașerat, fălțuit, format şi lipit cutii în trei puncte, tăiat, broşat cu termoclei, capsat cu sârmă, spiralat cu spiră metalică sau de plastic, plastifiat la cald, lucios/mat, mașină de stantat semiautomata pentru mucava.

„Am făcut toate aceste investiții pentru că știm că promptitudinea livrării produsului finit, calitatea acestuia şi preţurile competitive sunt condiţii esenţiale pentru un parteneriat corect între tipografie şi beneficiari. Datorită faptului că toate operaţiunile de finisare se desfaşoară în compania noastră, calitatea produsului este permanent urmărită, iar costurile de prelucrare sunt diminuate“, explică Sandu Cuturela.

Compania oferă consultanță pentru alegerea celui mai potrivit produs pentru partenerii săi și asigură transportul gratuit în limita a 50 km, pentru orice altă distanţă beneficiarul urmând să achite doar contravaloarea combustibilului sau taxa de curierat. Membrii CCIB cu cotizația achitată la zi beneficiază de 5% reducere aplicată la valoarea comenzii, fără a fi excluse discounturi suplimentare, în funcție de volumul comenzilor sau de operatiunile din producție.

SC PRINTING PACKAGING SRL
Bd. Basarabia nr.256, sector 3, Bucuresti
Telefon: 031 030 22 35
email: comanda@printingpackaging.ro
www.printingpackaging.ro

 

Cristina ȘERBĂNESCU
cristina.serbanescu@ccib.ro