Sector 6: Autorizațiile de funcționare pentru spațiile comerciale, eliberate de Biroul de profil din Sos. Virtuții

image_pdfimage_print

Începând cu data de 3 octombrie, autorizațiile de funcționare pentru spațiile comerciale din sectorul 6 sunt eliberate de către Biroul Activități Comerciale din cadrul Administrației Comerciale Sector 6, cu sediul în Şos. Virtuţii, nr 148, etaj 1.

Anterior, ele erau eliberate de Biroul Unic al Primăriei Sectorului 6, cu sediul în Calea Plevnei, nr. 147-149.

Cine are nevoie de autorizații de funcționare?

Toate persoanele juridice care desfășoară activități comerciale pe raza sectorului, indiferent dacă au punct de lucru pe domeniul public sau privat, dacă spațiul e închiriat sau proprietate personală, trebuie să obțină o autorizație de funcționare. Sunt incluși aici agenții economici care au baruri, terase, restaurante, care desfășoară activități recreative, comercializează produse etc.

Autorizațiile se emit pe o perioadă de patru ani, dar sunt vizate anual, după ce Biroul Activități Comerciale verifică dacă au fost respectate condițiile care au stat la baza emiterii documentelor.

Informații suplimentare, inclusiv detalii despre actele necesare pentru autorizații, pot fi obținute accesând pagina de internet a Administrației Comerciale Sector 6. (C.Ș.)

Articole din aceeași categorie

Articole din aceeași ediție

Meniu