Seminar online: “Protejarea proprietății intelectuale în China: bune practici și studii de caz”

image_pdfimage_print

Camera de Comerț și Industrie a României în parteneriat cu China IP SME Helpdesk (organizație fondată de Comisia Europeană) organizează marţi, 8 iunie 2021, în intervalul orar 10.45-12.15, evenimentul online cu tema “Protejarea proprietății intelectuale în China: bune practici și studii de caz”.

Organizatorii subliniază că: “Proprietatea intelectuală constituie un bun atât financiar, cât și de management al IMM-urilor, întrucât oferă un avantaj competitiv față de concurenți și protejează inovațiile companiei. O strategie de protejare a proprietății intelectuale bine întocmită este crucială pentru buna funcționare a unei firme, în mod special, atunci când se urmărește internaționalizarea afacerii pe piețe precum cea chineză”. Totodată, atrag atenţia că: “Neglijarea aspectelor referitoare la proprietatea intelectuală poate duce la pierderea competitivității companiei pe piața respectivă”.

În acest context, trainingul “Protejarea proprietății intelectuale în China: bune practici și studii de caz” își propune să ofere o imagine de ansamblu asupra modului în care companiile își pot proteja și promova drepturile de proprietate intelectuală pe piața chineză. Cu acest prilej, Tom Carver, partener în cadrul Gunnercooke, expert în cadrul China IP SME Helpdesk, va expune cele mai des întâlnite probleme de proprietate intelectuală pe care companiile le întâmpină în China şi va prezenta exemple de practici cu privire la monitorizarea acestor probleme și la modalitatea de aplicare a drepturilor de proprietate intelectuală pe piața chineză. De asemenea, în cadrul evenimentului va susţine o prezentare Alessandra Capriglia, Project Manager, China IP SME Helpdesk. În a doua parte a evenimentului participanţii pot intra în dialog cu experţii, într-o sesiune de întrebări şi răspunsuri.

Participarea la eveniment este gratuită, însă înregistrarea este obligatorie, accesand acest link. Menţionăm că trainingul se va desfășura doar în limba engleză.

Informaţii suplimentare:
Camera de Comerț și Industrie a României
Oana Alexe, consilier, Biroul Organizații Europene și Internaționale,
e-mail:oana.alexe@ccir.ro, telefon: 0374 474 391

(C.Ş)

Articole din aceeași categorie

Articole din aceeași ediție

Meniu