Sense4FIT: prima aplicație de fitness cuplată la blockchain-ul Elrond

image_pdfimage_print

Sense4FIT este prima aplicație de fitness din lume care înglobează modelul Fit2Earn, construită pe blockchain-ul Elrond. Aceasta constă într-un ecosistem compus din 4 verticale: fitness, nutriție, dezvoltare personală și mindfulness menite să ajute utilizatorii să devină cea mai bună versiune a lor, fiind în același timp remunerați pentru fiecare activitate desfășurată în cadrul aplicației.

Conform sursei citate, Sense4FIT a reușit în timp record să obțină finanțări în valoare de 2,5 milioane $, reprezentând un model de afaceri ambițios atât pentru investitorii locali, cât și pentru cei internaționali.

Compania, al cărei CEO este Antonio Enache, are o echipă formată din peste 40 de experți de top în domeniile: antreprenoriat, finanțe, marketing, tehnologie, blockchain, fitness și sănătate, dintre care îi amintim pe: Cristian Gherghina, Chief Technology Officer; Andy Szekely, Team Performance Coach; Daniela Șerban, Head of Investment; Valentin Maior, Head of Growth; Florin Mîndru, Head of Business and Strategy; Ionuț Moncea, Head of Operations. De asemenea, din echipa Sense4FIT, face parte și prezentatorul TV Dani Oțil, ca Head of Marketing.

„Ne dorim să creăm o experiență captivantă pentru clienții noștri, în care antrenamentele fizice să se îmbine cu cele virtuale. Vorbim atât despre antrenamente disponibile online, accesibile la orice oră și structurate pe nevoile individuale, inclusiv din perspectiva duratei, dar și de integrare live streaming și antrenamente în metaverse”, a declarat Antonio Enache, întreprinzătorul care a dezvoltat conceptul Sense4FIT.

Aplicația Sense4FIT este poarta de acces spre o călătorie de fitness transformatoare. Aceasta oferă o gamă largă de produse și activități, precum: antrenamente video, planuri de nutriție, exerciții de mindfulness, antrenamente offline, antrenori personali la cerere și antrenamente în Metaverse, întrebuințând NFT-uri și recompense prin tokenul SFIT, explică reprezentanții companiei.

În universul Sense4FIT, utilizatorii se pot antrena singuri prin diferite challenge-uri, beneficiind de serviciul Coach-on-Demand sau în echipă, alături de comunitatea internațională de users.

Sense4FIT întrebuințează o soluție inovativă, modelul Fit2Earn, un model îmbunătățit al conceptului Move2Earn. „FIT-to-EARN” este o componentă a Web3-ului care permite utilizatorilor să aibă control asupra activității lor și să beneficieze de monetizare imediată.

„În această ecuație, blockchain-ul Elrond reprezintă partenerul ideal fiindcă asigură distribuirea recompenselor într-o manieră sigură și rapidă, oferind taxe reduse de tranzactionare și punând la dispoziție o interfață prietenoasă și intuitivă”, detaliază reprezentanții Sense4FIT.

Tokenul SFIT va fi în centrul ecosistemului Sense4FIT și va reprezenta modalitatea prin care utilizatorii vor putea avea acces la diferitele activități din aplicație. Acesta va fi mai mult decât un bun digital, permițând utilizatorilor să participe la aspecte decizionale și să voteze asupra diferitelor etape de dezvoltare ale proiectului.

„Sense4FIT este în prezent printre companiile inovative din industria fitness, care au combinat modelul clasic de business cu beneficiile oferite de infrastructura blockchain. Sense4FIT are un potențial imens de creștere și scalabilitate. În plus, echipa Sense4FIT lucrează activ la dezvoltarea unui ecosistem de tip virtual reality, denumit FITNESSVERSE  – o aplicație metaverse descentralizată în care oamenii se pot antrena liber, eliminând costurile sălilor de sport și a altor inconveniențe – ceea ce o transformă într-o oportunitate excepțională pentru potențialii investitori, în următoarele runde de finanțare”, declară oficialii companiei.

 

Informații suplimentare:

Sense4FIT
email: contact@sense4fit.io
www.sense4fit.io

 C. ȘERBĂNESCU
cristina.serbanescu@ccib.ro

Articole din aceeași categorie

Articole din aceeași ediție

keyboard_arrow_up