Singapore: Manifestări expoziţionale internaţionale dedicate sectorului alimentar şi industriei HoReCa

image_pdfimage_print

În perioada 18-20 noiembrie 2021, în cadrul complexului expozițional Marina Bay Sands Expo & Convetion Centre din Singapore, vor va avea loc, în format hibrid, prezența fizică fiind majoritar dedicată firmelor locale, trei târguri internaţionale dedicate sectorului alimentar şi industriei HoReCa, şi anume: „Restaurant Asia 2021”, ediţia a II-a; „International Caffee & Tea Industry Asia 2021”, ediţia a VIII-a, şi „Sweets & Bakes Asia 2021”, ediţia a VII-a, informează Biroul de Promovare Comercial-Economică (BPCE) Singapore.

Evenimentele sunt organizate de: Asociația singaporeză a Restaurantelor (RAS) și Conference & Exhibition Management Services Pte Ltd (CEMS) şi se adresează producătorilor şi distribuitorilor de: bere, vin, apă minerală, ceai, cafea, sucuri naturale, condimente, produse lactate, produse prelucrate din legume (conserve), carne și produse prelucrate din carne, dar și de echipamente pentru industria HoReCa (precum frigidere, congelatoare, echipamente pentru industria de panificație, accesorii pentru bucătărie, ustensile și accesorii pentru catering etc).

Firmele românești pot participa înscriindu-se pe platforma virtuală, costul fiind de 2.888 SGD (circa 2.200 USD) pentru 3 utilizatori (adică circa 740 USD/utilizator), având acces la baza de date de cumpărători, realizarea de întâlniri online cu cumpărătorii în cadrul unui slot de maximum 30 min/întâlnire și inserarea prezentării companiei expozante.

 

Informații suplimentare:
CEMS Pte Ltd. (organizatorul local)
Roberta Pozzi, project manager,
telefon: +65 6278 8666, fax: +65 6278 4077, mobil: +39 3471272512,
email: roberta@cems.com.sg
1 Maritime Square #09-56 HarbourFront Centre Singapore 099253
www.cems.com.sg

sau

BPCE Singapore
Cecilia Deaconescu, ministru consilier,
telefon/fax: +65 6735 5027, mobil: +65 90125921,
email: cecilia.deaconescu@dce.gov.ro

 

(C.Ş.)

Articole din aceeași categorie

Articole din aceeași ediție

Meniu