Soluții de automatizare a documentelor, dedicate departamentelor juridice, financiare, de resurse umane și de achiziții, printr-un parteneriat Deloitte România – Legito

image_pdfimage_print

Deloitte România și Reff & Asociații | Deloitte Legal încheie un parteneriat cu Legito, companie cu sediul în Republica Cehă, lider în soluții de tehnologie pentru domeniul juridic, pentru a oferi soluții de automatizare a documentelor, inclusiv a contractelor, dedicate departamentelor juridice, financiare, de resurse umane și de achiziții, informează Deloitte România printr-un comunicat de presă.

Platforma web dezvoltată de Legito permite redactarea, gestionarea, semnarea, stocarea și analizarea documentelor prin utilizarea tehnologiilor de ultimă oră, punând la dispoziția companiilor atât soluții de automatizare a documentelor, cât și gestionarea acestora pe durata întregului ciclu de viață.

„Transformarea departamentelor juridice a început înainte de izbucnirea pandemiei, dar a luat avânt odată ce nevoia companiilor de a reinventa fluxurile organizaționale s-a transformat într-o chestiune de reziliență. În acest sens, o abordare mai orchestrată a proceselor devine catalizatorul unui business eficient. Pentru a răspunde mai bine acestui tip de nevoi, extindem ecosistemul de tehnologie creat de Deloitte și Reff & Asociații cu ajutorul unui nou partener care folosește funcționalități unice de automatizare și ne întărim angajamentul de a reuni experți din diferite domenii pentru a oferi soluții complete de transformare digitală și a ajuta companiile să atingă excelența operațională”, a declarat, potrivit sursei citate, Simina Mut, Partener, Reff și Asociații | Deloitte Legal, coordonatoarea practicii de Legal Management Consulting a Deloitte din Europa Centrală și a Centrului Global de Excelență Deloitte Legal.

„În ultimii ani, echipa de tehnologie din cadrul practicii de consultanță a Deloitte România și-a extins competențele în domeniile automatizării robotizate a proceselor, data analytics și arhitectură de sisteme. Am mers mai departe și am pus bazele unui ecosistem local de tehnologie care oferă cele mai noi soluții din domeniu, cum ar fi chatboți specializați sau automatizarea unor procese. Intrăm acum într-o nouă etapă a dezvoltării acestui ecosistem prin adăugarea unei dimensiuni regionale cu ajutorul noului nostru partener, oferind companiilor acces la competențe tehnice care depășesc granițele geografice într-o eră a conexiunii și a transformării fără precedent”, a spus Andrei Ionescu, Partener Coordonator Consultanță și Managementul Riscului, Deloitte România.

Prin acest parteneriat, experții din cadrul Reff & Asociații | Deloitte Legal și echipa de tehnologie din cadrul practicii de Consultanță a Deloitte România vor implementa soluția de tehnologie Legito, vor ajuta companiile să-și definească procesele de contractare și fluxurile de aprobare, vor automatiza formate predefinite de contracte și vor integra platforma cu soluții de semnături electronice.

„Echipa Legito este foarte entuziasmată de parteneriatul încheiat cu Deloitte România și Reff & Asociații. Suntem încrezători că software-ul nostru de gestionare automată a documentelor, care se bazează pe soluția noastră de cea mai nouă generație de editare a formatelor predefinite de documente, va completa în mod natural viziunea Deloitte România de a oferi soluții de automatizare a documentelor pentru organizațiile din Europa Centrală și de Est”, a spus Ondrej Materna, Fondator și CEO, Legito.

Acest nou parteneriat se adaugă ecosistemului de tehnologie creat de Deloitte în România, care include platforma de automatizare Processo, o soluție creată de experții Deloitte ce permite companiilor să creeze modele de afaceri și de decizie și să le integreze cu sistemele pe care le folosesc deja, soluțiile digitale pentru instituțiile financiare dezvoltate în cadrul parteneriatului strategic cu FintechOS și soluțiile tehnologice dedicate departamentelor juridice, financiare și de resurse umane, cum ar fi chatboți și soluții pentru automatizarea proceselor repetitive și manuale prin tehnologie RPA și algoritmi de procesare a limbajului natural, create în parteneriat cu Druid, Future WorkForce și RPAbox. (C.Ș.)

Articole din aceeași categorie

Articole din aceeași ediție

keyboard_arrow_up