Sudan: Masă rotundă de afaceri “Rolul transferului de tehnologie”

image_pdfimage_print

În scopul cunoașterii reciproce a oportunităților și potențialului bilateral la nivelul sectorului privat, Ambasada României la Khartoum organizează luni, 13 septembrie 2021, ora 11,00 (ora României), o masă rotundă în format virtual, dedicată firmelor interesate să dezvolte afaceri cu parteneri din Sudan și din alte ţări africane. De asemenea, evenimentul este deschis pentru participarea instituțiilor publice, camerelor de comerţ, organizaţiilor neguvernamentale și asociațiilor.

Pe agenda mesei rotunde se vor afla subiecte precum conceptul B2B în intensificarea relațiilor economice bilaterale şi rolul transferului de tehnologie. De asemenea, se are în vedere promovarea de aplicații și companii din România pentru proiecte africane în domeniile: energie verde pentru uz urban, rural, industrie și agricultură, gospodărirea apelor, sisteme de irigații, procesarea cerealelor.

Companiile interesate să participe la acest eveniment sunt rugate să transmită, în limba engleză, până la 1 septembrie, la adresa de email khartoum@mae.ro, următoarele informaţii: denumire companie, profil, nume, funcție, date contact participant, idei de afaceri.

Informații suplimentare:
Marius NICOLESCU,
însărcinat cu afaceri a.i. la Khartoum,
whatsapp: 0040-725619174

Articole din aceeași categorie

Articole din aceeași ediție

keyboard_arrow_up