THERMOSTAHL – soluții inteligente pentru reședințe și sectorul industrial

image_pdfimage_print

De aproape 60 de ani, THERMOSTAHL produce cazane din oţel și sisteme eficiente energetic pentru încălzire și apă caldă. Povestea firmei începe la Salonic, în anul 1965, când inginerul Miltiadis Matsios pune bazele unei atelier unde se produceau cazane din oțel, realizate în mare parte manual și care utilizau combustibil solid, păcură, generatoare de abur și schimbătoare de căldură pentru aplicații industriale.

În anii ’80, copiii fondatorului transformă micul atelier într-o fabrică modernă, cu capacitate extinsă de producție (peste 3.000 de unități pe an).

În următorul deceniu, compania începe exportul primelor produse în Balcani. Compania investește în cercetare și proiectare de tehnologii noi, orientându-se către o noua divizie, cea a produselor ECO și energie verde. Astfel, proiectază și lansează pe piață primul cazan pe biomasă, care în timp va deveni cel mai căutat produs THERMOSTAHL.

În anul 1997 firma intră pe piața românească, inițial cu un birou de vânzări. Ulterior, THERMOSTAHL achiziționează un teren și construiește o nouă fabrică în București. Noua unitate sprijină expansiunea vânzărilor în Europa de Est.

Astăzi, THERMOSTAHL este unul dintre producătorii de top la nivel european, având o capacitate de producție de circa 10.000 unități anual. Liniile de producţie sunt echipate cu mașini de înaltă performanţă, asigurând calitatea producţiei în conformitate cu standardul de calitate ISO 9001. Compania este puternic orientată către energia obținută din surse regenerabile, acordând atenţie mediului înconjurător și dezvoltării ecologice.

THERMOSTAHL comercializează o gamă largă de produse atât pentru reședinţe cât și pentru sectorul industrial, cu aplicaţii pentru combustibil lichid, gazos şi solid. Oferă peste 100 de tipuri de cazane, exportă în mai mult de 20 de ţări (toate ţările din sudul si estul Europei, ţările baltice, Polonia, Ucraina) și dispune de o reţea de distribuţie internaţională (200 de distribuitori autorizați și 1.000 de puncte de vânzare). Pe lângă cele două fabrici (Salonic și București), compania deține și o reprezentanţă comercială în Polonia.

„Filozofia companiei este îndreptată întotdeauna către client. Ţinta noastră este de a oferi produse eficiente, creare de nouă tehnologie ce economisește energie și oferă confort maxim. Aceste eforturi au plasat THERMOSTAHL ca un producător de top din Europa”, spun reprezentanții firmei.

Contact:

THERMOSTAHL
telefoane: 021 352 5522; 021 352 5523
fax: 021 352 5524
e-mail: info@thermostahl.ro; ofertare@thermostahl.ro
https://thermostahl.ro/

Cristina ȘERBĂNESCU
cristina.serbanescu@ccib.ro

Articole din aceeași categorie

Articole din aceeași ediție

keyboard_arrow_up