1

Torino FashionMatch – întâlniri de afaceri în mediul virtual

Cu ocazia manifestării Torino Fashion Week Digital, în perioada 5-8 octombrie a.c., vor avea loc întâlniri de afaceri în domeniul industriei modei, la care designerii vor avea oportunitatea de a-şi promova produsele și de a încheia parteneriate de afaceri, informează Agenţia pentru Dezvoltare Regională Bucureşti-Ilfov (ADRBI).

Evenimentul este deschis și celor ce activează în domeniul producției de confecții, accesorii, textile, comerț cu ridicata și amănuntul. De asemenea, sunt bineveniți agenții de vânzări, distribuitorii, reprezentanții magazinelor de modă, platformelor de comerț electronic, consultanții în relaţii publice, marketing și afaceri și, nu în ultimul rând, reprezentanții universităților, entităților de cerecetare-dezvoltare în căutare de noi parteneri de afaceri.

Pentru înregistrare şi programare întâlniri puteți accesa: https://torino-fashionmatch-2020.b2match.io/home. Pentru asistenţă în procesul de înregistrare şi stabilire întâlniri, cei interesaţi o pot contacta pe dna Cristina Roua, expert ADRBI (e-mail: cristina.roua@adrbi.ro, telefon 0722 888 228).