Vânzare fabrică de mobilă în Ungheni (județul Mureș)

image_pdfimage_print

Camera de Comerț și Industrie Mureș informează asupra oportunității achiziționării unei fabrici de mobilă (funcțională) aflată în zona industrială a localitătii Ungheni (județul Mureș).

Este vorba despre un producător de mobilier în activitate, cu experiență de 30 ani în fabricarea mobilierului din lemn masiv și panouri furniruite, conceput în stil clasic și modern, cu tehnologie adaptabilă pentru componente de mobilier.

Fabrica este situată în zona industrială din Ungheni (județul Mureș), în apropierea aeroportului Transilvania (la aproximativ 3 km) și este complet utilată și funcțională.

Compania are 52 de angajați, dintre care 39 direct productivi, și o structură ierarhică bine definită. Cifra de afaceri anuală este de 1.150.000 euro. Fabrica are comenzi ferme (contracte externe), clientelă formată și dorința de a extinde gama productivă.

Compania deține: hale de producție, spațiu birouri, spațiu depozitare pentru materie primă, uscator material lemnos, secție vopsire-lăcuire, spațiu depozitare produse finite, precum și propriile echipamente și utilaje. Are în proprietate:

  • teren intravilan cu suprafața de 9.804 mp, având un grad de ocupare de 30% (2500 mp);
  • camere uscare marca Baschild (capacitate uscare 150 mc);
  • uscător în vid (capacitate 6 mc);
  • uscător Seba (capacitate 50 mc).

Se oferă spre vânzare întregul patrimoniu activ și pasiv al societății, din cauza unor probleme de sănătate ale proprietarului.

Informații suplimentare:
director economic
Daniela Tatar
telefon: 0728 873 717

Articole din aceeași categorie

Articole din aceeași ediție

keyboard_arrow_up