1

Virus Protect, soluţii de top în lupta cu SARS-CoV-2

Compania Virus Protect a fost înfiinţată în 2014 de Mihaela Matei şi Livia Şerban din dorinţa de a oferi pieţei din Romania produse şi servicii profesionale de Bio dezinfecţie, odorizare şi dezinsecţie. Datorită echipei de profesionişti cu experienţă relevantă şi cu o reputaţie excelentă în domeniile în care îşi desfaşoară activitatea, compania a răspuns întotdeauna prompt şi eficient nevoilor clienţilor săi, dezvoltându-se astfel, de la an la an.

Toate produsele oferite de Virus Protect sunt de cea mai bună calitate, complet biodegradabile şi ecologice, putând fi folosite în condiţii de siguranţă pentru fiinţele umane, şi sunt fabricate conform ISO 9001 – RO 13485. Oferta în domeniul serviciilor şi distribuţiei acoperă practic toate nevoile unui potenţial client.

Inițial, echipa Virus Protect și-a îndreptat atenția către persoanele fizice, oferind servicii de dezinfecție pentru case și mașini. Ulterior, compania s-a extins, adresându-se și persoanelor juridice, cu servicii de dezinsecţie, dezinfecţie şi odorizare a aerului pentru şcoli, grădiniţe, săli de sport, companii din: industrie, transporturi HoReCa, dar şi pentru sere, ferme zootehnice, depozite de mărfuri generale, depozite de alimente, fructe şi legume, pieţe închise şi magazine, muzee şi colecţii, închisori, unităţi medicale, spaţii publice şi săli de asteptare.

“În prezent, dezinfecția profesională cu produşi biodegradabili este cea mai performantă metodă de reducere a riscului de transmitere al agenţilor bolilor infecţioase. Iată de ce oferim clienţilor noştri cea mai eficientă şi non-invazivă metodă de dezinfecţie pentru factorul de mediu şi uman, cunoscută în lumea medicală ca metoda – NEBULIZARE( transformă lichidul într o ceaţă uscată), concept revoluţionar destinat biodezinfecţiei profesionale, cu acţiune bactericidă, virucidă, fungicidă şi sporicidă, utilizând ca substanță activă peroxidul de hidrogen în combinaţie cu argint coloidal, denumită NOCOLYSE, HUWASAN BIOXECO S5”, arată conducerea companiei.

În contextul actualei crize sanitare, pe lângă soluţiile de nebulizare de top, compania vine pe piaţa de profil cu o gamă largă de: teste pentru detectarea SARS Cov-2; măşti; mănuşi; şorţuri protecţie, halate, botoşi, capeline de unică folosinţă; viziere şi ochelari cu vizieră; pulsoximetre, lichid şi gel pentru igienizare mâini, soluţii igienizare suprafeţe, serveţele dezinfectante, dezinfectant pentru suprafeţe, biocide, detergenţi, dispensere şi dozatoare, termometre şi dispozitive de măsurarea temperaturii, aparate dezinfecţie, lămpi UV etc.

Din primul moment, echipa de management a înţeles că principalul capital al unei firme este reprezentat de oameni. În opinia conducerii Virus Protect, unul dintre elementele cheie ale funcţionării proceselor îl constituie calitatea resursei umane, căreia i s-a acordat, de-a lungul timpului, o atenţie constantă, atât în ceea ce priveşte pregătirea profesională continuă, cât şi în ceea ce priveşte creşterea capacităţii de a construi o relaţie solidă şi de durată cu beneficiarii. Această abordare a condus la adaptarea cu rapiditate a companiei la cerinţele în continuă schimbare ale clienţilor şi, în general, ale pieţei serviciilor din domeniul produselor dezinfectante, a contribuit decisiv la furnizarea de servicii şi soluții competitive pe piața de profil şi a permis obţinerea unor contracte cu clienţi importanţi din România, atât din zona privată, cât şi publică.

De asemenea, important de subliniat este şi faptul că respectarea cerinţelor referitoare la protecţia mediului şi la securitate şi sănătate ocupaţională constituie o prioritate pentru companie.

„Rezolvarea oricărei probleme implică o organizare specifică şi o abordare structurală care sa conducă la soluţia optimă, generatoare de maximum de beneficiu în condiţiile date. În relaţia cu clienţii noştri dovedim flexibilitate în gândire şi rapiditate în luarea deciziilor“, spun reprezentanţii companiei.

Aşa se face că, pe lângă companii din mediul privat, din HoReCa, industrie, trasnporturi, pe lângă grădiniţe şi şcoli private, în portofoliul firmei se află instituţii mari, precum: Spitalul de boli infectioase „prof. dr. Matei Balş“, Spitalul de Urgenţă „Bagdasar Arseni“, Spitalul de Urgenţă „prof. dr. Dimitrie Gerota“, Ministerul Sănătăţii, Serviciul de Ambulanţă Bucureşti sau Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dealul Spirii“.

 

Cristina ŞERBĂNESCU
cristina.serbanescu@ccib.ro