1

Webinar: “Noile oportunităţi de vânzare în mediul online”

La începutul lunii martie, membrii Camerei de Comerţ și Industrie a Municipiului București (CCIB) au avut oportunitatea de a participa gratuit la webinarul interactiv “Noile oportunități de vânzare în mediul online”, eveniment organizat de Camera bucureşteană în parteneriat cu RE7CONSULTING România.

Principalele teme abordate de trainerul Alexandra Lovin au vizat: oportunitățile oferite de fiecare canal de promovare şi anume: Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube, TikTok, Google Ads; obiectivele de promovare (atât pentru campaniile PPC, cât și pentru continutul organic); importanța conţinutului de marketing; modul în care ne adresăm publicului-ţintă al afacerii noastre. Cu acest prilej, participanții au avut ocazia de a intra în dialog cu Alexandra Lovin pentru a-și clarifica unele aspecte legate de temele prezentate.

Re7consulting România, cu sediul central în București, este singura agenție germană din România care oferă servicii complete de marketing digital. Agenția a fost fondată în anul 2015 de compania mamă din Fulda, Germania, cu o prezență de peste 10 ani pe piața de profil din această țară.

Alexandra Lovin are o experiență de zece ani în Marketing Online. Este, de asemenea, trainer specializat în social media și deține un master în NLP (programare neurolingvistică). (C.Ş.)