Xfleet, soluție modernă de optimizare a lanțului logistic

image_pdfimage_print

Xfleet reunește într-o singură platformă tot ce este necesar pentru a optimiza, dispeceriza și monitoriza lanțul logistic, șoferii și flota de mașini, automatizând procesele manuale. Astfel, utilizând acest produs, modulele pentru gestiune comenzi, optimizare rute distribuție, transport și încărcare mașini, monitorizare GPS, grafice analytics și aplicații șoferi sunt disponibile într-un singur cont de cloud.

Producătorii aplicației amintite oferă antreprenorilor si companiilor o suită de sisteme pentru managementul livrărilor. Astfel, utilizând Xfleet, companiile își pot planifica rutele optime, reducând distanța, costul cu combustibilii, mărimea flotei, ceea ce va conduce la creșterea profitului și a sustenabilității.

Xfleet încorporează o gamă largă de cerințe ale businessului și se poate integra cu orice sistem informatic de tip ERP, WMS, BI,TMS sau cu soluții GPS, pentru dispecerizare și comunicare cu echipele din teren, ceea ce permite optimizarea costurilor, livrări mai rapide pentru clienți și profituri mai mari pentru parteneri.

Tehnologiile moderne, care eficientizează procesele interne și sustenabilitatea unei companii, sunt esențiale pentru dezvoltarea actuală a firmelor de software. Una dintre inovațiile ultimilor ani o constituie optimizarea rutelor folosind algoritmi inteligenți. „Optimizarea rutelor are ceva magic, un singur algoritm marește profitabilitatea și sustenabilitatea în același timp. Clienții noștri, uneori chiar fără să știe, au un impact major asupra mediului datorat faptului ca Xfleet scurtează rutele în medie cu 27%”, spune Andrei Manolescu, reprezentantul firmei.

Companiile interesate pot integra aplicațiile Xfleet și white label încorporând sisteme de gestiune și monitorizare sau pot folosi platforma online pentru a caștiga clienți de pe piețele internaționale.

Costurile pentru achiziționarea acestor tehnologii sunt prohibitive pentru majoritatea firmelor de software, iar dezvoltarea unei soluții interne nu este accesibilă multor companii, deoarece poate fi un proces lung și foarte costisitor. O alternativă viabilă este suita de aplicații Xfleet. “Prin platforma Xfleet 4.0 vă punem la dispoziție aplicații complexe, configurabile în câteva ore, prin care afacerea dumneavoastră poate ataca o verticală nouă, extrem de creativă, Logistics, IoT Telematics & Analytics, fără niciun fel de investiție inițială”, precizează Andrei Manolescu.

Producatorii Xfleet – prima soluție de livrare all-in-one, oferă companiilor premiate în Topul firmelor din București și membrilor Camerei bucureștene un discount de 20% la produsele aflate în portofoliu.

Companiile interesate să afle mai multe detalii despre aspectele tehnice ale produsului, cât și despre personalizarea ofertei se pot adresa reprezentului firmei producătoare: Andrei Manolescu, telefon 0734 330 550, email: sales@xfleet.io, andrei.manolescu@xfleet.io sau pot accesa site-ul https://xfleet.io. (C.Ș.)

Articole din aceeași categorie

Articole din aceeași ediție

Meniu