Stimata doamnă,

Stimate domn,

 

          Am deosebita plăcere de a vă invita la prima ediție a Balului Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București, care va avea loc sâmbătă, 10 decembrie 2022, începând cu ora 19,00, la Sala de Bal din sediul nostru istoric (Str. Ion Ghica nr 4).

Ne vor fi alături: reprezentanți ai comunității de afaceri a Capitalei, oficiali din administrația centrală și locală, dar și membri ai corpului diplomatic.

Evenimentul s-a născut din dorința de a strânge, și pe această cale, fondurile necesare punerii în valoare a Palatului Camerei bucureștene, clădire monument istoric de o remarcabilă valoare arhitectonică și istorică.

Programul manifestării, organizate la noi acasă, într-un spațiu elegant, rafinat și încărcat de istorie, cuprinde: un program artistic variat, expoziție de artă și produse premium – silent auction, licitație caritabilă; degustare de vinuri și cafea; tombolă și o cină de gală.

În plus, sunt onorat să vă adresez invitaţia de a ne fi partener, valorificând astfel oportunitatea de a promova imaginea prestigioasei companii pe care o reprezentaţi în cadrul evenimentului, dar și pe site-ul www.ccib.ro și în publicația online Afacerea (www.ccib.ro/afacerea). Detalii despre pachetele de parteneriat pe care vi le oferim puteți obține accesând hiperlink-ul Oportunități de promovare.

În cazul în care oferta noastră de parteneriat nu corespunde intereselor dumneavoastră, aveți posibilitatea de a opta pentru participare simplă la tariful de 500 euro+TVA (2 persoane) sau 250 euro+TVA (1 persoană). În cazul în care facturarea nu se va face pe firmă, tarifele sunt de 250 euro (1 persoană), respectiv 500 euro (2 persoane).

Așteptăm confirmarea participării dvs, cu menționarea variantei pentru care optaţi, la adresa de e-mail: marketing.comunicare@ccib.ro, până la data de 18 noiembrie 2022. Informații suplimentare se pot obține de la Cristina Șerbănescu (tel. 0730 990 764).

Cu apreciere,

Președinte

Iuliu STOCKLOSA

 

 

 

 

PARTENERI