banner egipt

Misiune economică organizată la Cairo cu prilejul celei de a 8-a sesiuni a Consiliului de Afaceri România-Egipt

CCIB organizeză o misiune economică la Cairo, în perioada 25.02-01.03.2019, în vederea participării la lucrarile celei de a 8-a sesiuni a Consiliului de Afaceri România-Egipt (CARE), urmare invitației primite de la Asociația Oamenilor de Afaceri Egipteni (EBA), prin dr. Ahmed Sokkary, co-preşedinte al CARE.

Evenimentul va avea loc în marja şedinţei Comisiei Mixte Interguvernamentale România – Egipt, care se va desfăşura în aceeaşi perioadă.

Se intenționează organizarea unui Forum de afaceri și întâlniri între delegaţia de oameni de afaceri români şi partenerii lor egipteni la sediul Egyptian Businessmen’s Association, urmând ca la deschiderea lucrărilor să participe, ca invitați, atât doamna dr. Sahar Nasr, ministrul Investiţiilor şi al Cooperării Internaţionale, cât şi dl. Ştefan-Radu Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, copreședinți în Comisia Mixtă interguvernamentală.

Persoanele interesate sunt rugate să comunice disponibilitatea participării la această misiune economică, urmând ca CCIB să revină cu mai multe detalii legate de programul misiunii, opţiuni de transport, cazare şi preţul final.

Persoane de contact în CCIB pentru acest eveniment sunt:consilierul meu dl. Mircea Toader, tel. mob. 0725 167 894, adresă mail: mircea.toader@ccib.ro, precum și dl. consilier Ștefan Toader, mail: stefan.toader@ccib.ro.