„Urez Camerei de Comert si Industrie din Capitala sa fie pilda neclintita si ca munca ei pe campul economic, de-a pururea inspirata de interesul general al tarii, sa fie spornica si rodnica”, declara regele Carol l, in 1911, cu ocazia inaugurarii Palatului Camerei si al Bursei. De atunci au trecut 110 ani, insa cladirea cu fatada monumentala, bogat decorata, avand un portal dominat de figurile alegorice ce simbolizeaza industria si comertul, peste care au trecut doua razboaie mondiale si doua cutremure devastatoare este, inca, un punct de referinta in peisajul arhitectonic al Capitalei.

In luna octombrie 2008, imobilul a reintrat, prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila, in patrimoniul Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, institutie care si-a propus sa redea sediului sau istoric anvergura si stralucirea de altadata, astfel incat sa redevina ceea ce a fost in perioada interbelica – „casa oamenilor de afaceri”.

Astazi, in inima Bucurestiului, in imediata vecinatate a Bancii Nationale a Romaniei, comunitatea de afaceri dispune de un centru de afaceri modern, cu 6 sali, cu o capacitate totala de 500 de locuri, capabil sa gazduiasca congrese si conferinte internationale, seminarii si cursuri. Nu sunt uitate proiectele culturale si cele initiate de mediul academic si de cel universitar.

Pentru a pune in valoare Palatul, Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti a deschis Fundatia Fondul Carol I, condusa de dl. Iuliu Stocklosa, presedinte de onoare fiind ASR Principele Jean de Luxembourg.

Oamenii de afaceri care doresc sa se alature acestui proiect pot face donatii si sponsorizari, care urmeaza a fi utilizate exclusiv pentru modernizarea si dotarea acestei cladiri exceptionale. Generoasa sustinere va fi mediatizata in materialele promotionale legate de proiect si in publicatiile Camerei.

Va asteptam alaturi de noi!

Pentru donatii si sponsorizari:
Fundatia Fondul Carol I
Cont bancar RO10 CECE B000 30RO N176 7828 deschis la CEC BANK – Sucursala Lipscani

RECLAMĂ