Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Balul Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București

8 decembrie 2023 @ 7:00 pm - 10:00 pm

EUR250

Stimata doamnă,

Stimate domn,

 

          Am deosebita plăcere de a vă invita la a doua ediție a Balului Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București, care va avea loc vineri, 8 decembrie 2023, începând cu ora 19,00, la Sala de Bal din sediul nostru istoric (Str. Ion Ghica nr 4), pentru a sărbători împreună, într-o atmosferă rafinată, 155 de ani de activitate camerală neîntreruptă.

Ne vor fi alături: reprezentanți ai comunității de afaceri, oficiali din administrația centrală și locală, membri ai corpului diplomatic.

Seara va fi deschisă cu un concert de colinde susținut de membri ai Corului Patriarhiei, urmat de un program artistic variat, o licitație de obiecte de artă, degustare de vinuri de colecție și o cină de gală.

Balul este organizat din dorința de a strânge, și pe această cale, fondurile necesare punerii în valoare a Palatului Camerei bucureștene, clădire monument istoric de o remarcabilă valoare arhitectonică și istorică.

În contextul în care, în cei 155 de ani de funcționare neîntreruptă, o constantă a activității noastre a vizat susținerea procesului educațional prin diverse mijloace, suma obținută în urma scoaterii la licitație a două tablouri va fi donată Fundației Florina Manea – Dreptul de a visa, urmând a fi folosită pentru a veni în sprijinul unor copii cu posibilități materiale reduse, care vor să învețe, dar întâmpină dificultăți.

Invităm comunitatea de afaceri să ni se alăture în acest demers, acum, în pragul sărbătorilor de iarnă! Sunt bine-venite donațiile în bani, dar și în rechizite, îmbrăcăminte și încălțăminte (noi), dulciuri și jucării, dar și voucherele pentru servicii (stomatologice, cursuri de limbi străine, activități recreative etc) destinate micilor beneficiari.

Sunt onorat să vă adresez invitaţia de a ne fi partener, valorificând astfel oportunitatea de a promova imaginea prestigioasei companii pe care o reprezentaţi în cadrul evenimentului, dar și pe site-ul www.ccib.ro și în publicația online Afacerea (www.ccib.ro/afacerea). Detalii despre pachetele de parteneriat pe care vi le oferim puteți obține accesând hiperlink-ul Oportunități de promovare.

În cazul în care oferta noastră de parteneriat nu corespunde intereselor dumneavoastră, aveți posibilitatea de a opta pentru participare simplă la tariful de 500 euro+TVA (2 persoane) sau 250 euro+TVA (1 persoană).

Așteptăm confirmarea participării dvs, cu menționarea variantei pentru care optaţi, la adresa de e-mail: marketing.comunicare@ccib.ro, până la data de 4 decembrie 2023. Informații suplimentare se pot obține de la Cristina Șerbănescu (tel. 0730 990 764) – parteneriate și Gabriela Dumitriu (0729 164482) – participare.

Evenimentul este organizat în beneficiul Fundației Fondul Carol I și al Fundației Florina Manea – Dreptul de a visa.

 

Cu apreciere,

Președinte,

Iuliu STOCKLOSA

Detalii

Dată:
8 decembrie 2023
Oră:
7:00 pm - 10:00 pm
Cost:
EUR250
Eveniment Category:

Organizator

CCIB
Email
office@ccib.ro;
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Sediul CCIB
Ion Ghica Nr. 4
București, București România
+ Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare