Evenimente cu stil la Palatul CCIB

Palatul CCIB, bijuterie arhitectonică amplasată în inima capitalei, adăpostește un centru de conferințe adaptat celor mai diverse cerințe. Sălile rafinate, încărcate de istorie și cu aspect unic sunt potrivite pentru o gamă variată de evenimente:

  • conferințe;
  • congrese;
  • cursuri/training-uri;
  • workshop-uri/networking;
  • mese rotunde;
  • evenimente culturale și științifice;
  • lansări de carte;
  • lansări de produse;
  • întâlniri de afaceri;
  • evenimente de gală.
1

săli

Rezervă spațiul ideal pentru evenimentul tău, fie că vorbim de un bal, o gală, o conferință sau lansare de produse.

1

de participanți

Capacitatea maximă a centrului de evenimente este de 500 de oameni. 3 dintre săli au spațiu pentru câte 150 de persoane fiecare, alte 2 fiind potrivite pentru workshop-uri sau întâlniri în format restrâns.

Prezentarea Sălilor

Aula Carol I

Situată la etajul 2 al Palatului CCIB, Aula Carol I are o suprafață de 140 mp și se închiriază împreună cu un foaier generos (106 mp) ce oferă o vedere spectaculoasă asupra Centrului Vechi al capitalei.

Aula_Carol_I

Sala arh. Ștefan Burcuș

Sala arh. Ștefan Burcuș se găsește la etajul 3 al Palatului CCIB și oferă o atmosferă de poveste datorită elementelor arhitecturale deosebite: coloane masive din marmură, oglinzi impresionante și luminator.

Sala de bal

Sala de recepții oferă o plimbare romantică prin trecutul glorios al Palatului CCIB. Cu o acustică impecabilă și o arhitectură deosebită, este o sală care imprimă eleganță oricărui eveniment. Balconul amplasat deasupra intrări poate găzdui o orchestră de mici dimensiuni.

Sala_Miron_Vlasto

Sala Miron Vlasto

Sala Miron Vlasto are o suprafață de 89 mp și dispune de o masă generoasă de consiliu și scaune elegante, cu piele de Cordoba. Este un spațiu potrivit pentru workshop-uri, prezentări, mese rotunde.

Sala George G. Assan

Cea mai intimă dintre sălile Palatului Camerei, sala George G. Assan oferă 12 locuri în aranjament boardroom, fiind foarte potrivită pentru întâlniri în format restrâns, mese rotunde sau seminarii, dar și ca sală de protocol pentru evenimentele organizate în Aula Carol I.

Sala_George_G_Assan

Scurt istoric al centrului de conferințe unic în București:

Palatul, edificiu de prestigiu al arhitecturii bucureştene a începutului de secol XX, a fost construit între anii 1907-1911, ca sediu al Camerei de Comerț bucureștene. Clădirea a fost construită după planurile arh. Ștefan Burcuș. Structura de rezistenţă a fost proiectată de ing. Gogu Constantinescu și a fost realizată din pereţi de cărămidă specială şi planşee de beton armat. Ornamentația generală a clădirii i se datorează lui Emil W. Becker.

Pentru oferte și vizionări: 

Anca Vasile
Tel. 0720 341 469
e-mail: anca.vasile@ccib.ro