Eleganță, rafinament, parfum de istorie și servicii premium la Palatul Camerei de Comerț și Industrie București

Palatul Camerei de Comerț și Industrie București, situat în inima vechiului centru financiar-bancar al Capitalei, oferă spre închiriere săli de evenimente cu o arhitectură unică și cu o capacitate maximă de 150 persoane.

În aceste spații elegante, rafinate și încărcate de istorie, dar care răspund celor mai exigente cerințe în domeniu, organizam, inclusiv în parteneriat, dar și pentru terți, evenimente de înaltă ținută: conferințe, gale, mese rotunde, workshop-uri, evenimente științifice, culturale, lansări de produs/carte, expoziții, recepții. De asemenea, sălile noastre sunt disponibile și pentru evenimente private.

Palatul, edificiu de prestigiu al arhitecturii bucureştene a începutului de secol XX, a fost construit între anii 1907-1911, cu destinația de sediu al Camerei bucureștene. Clădirea a fost construită după planurile arh. Ștefan Burcuș. Structura de rezistenţă a fost proiectată de ing. Gogu Constantinescu și a fost realizată din pereţi de cărămidă specială şi planşee de beton armat. Ornamentația generală a clădirii i se datorează lui Emil W. Becker.

VIZIONEAZĂ FILM PREZENTARE

 

Persoana de contact:
Dna. Anca Vasile tel. 0720 341 469  e-mail: anca.vasile@ccib.ro

Laurentiu Margarit laurentiu.margarit@ccib.ro

RECLAMĂ