Sala arh. Ștefan Burcuș are o suprafaţă de 184 mp și este situată la etajul 3 al Palatului CCIB (Str. Ion Ghica nr. 4) – edificiu de prestigiu al arhitecturii bucureştene a începutului de secol XX, cu o istorie fabuloasă. Sala are o acustică impecabilă și o arhitectură deosebită (se evidențiază coloanele masive de marmură, oglinzile spectaculoase și luminatorul).
Capacitate

  • 150 de locuri în aranjament tip teatru și cocktail
  • 100 de locuri cină
  • 60 de locuri în aranjament tip clasă
  • 48 de locuri în aranjament tip cabaret și aranjament în U
  •  36 locuri în aranjament tip boardroom.

Tarif: 700 euro/zi*

Reduceri semnificative pentru: membrii CCIB, închirieri multiple, contracte pe termen lung (calendar evenimente pe 1 an, semestrial, trimestrial). În plus, firmele membre din categoriile GOLD, PLATINUM și DIAMOND beneficiază de utilizarea în regim de gratuitate a sălii, până la 2 zile/an, în condițiile precizate la fiecare pachet în parte.

Destinație: conferințe, recepții/cocktail, gale, spectacole/concerte, lansări de carte/de produs, expoziții, mese rotunde, cursuri, seminarii, întâlniri private.

 Prezentare  video sală

Facilităţi: videoproiector, ecran de proiecţie, laptop, suport flipchart cu hârtie şi markere, aer condiţionat, internet (wi-fi), spațiu catering.

* Pentru inchirierea sălii în zilele de weekend sau în zilele lucrătoare, dupa ora 17.30, se va adauga un procent de 30% la tariful de inchiriere. Excepție: membrii CCIB din categoriile PLATINUM și DIAMOND, pentru utilizarea în regim de gratuitate a sălii, până la 2 zile/an, în condițiile precizate la fiecare pachet în parte.

Persoana de contact:

Dna. Anca Vasile
Tel. 0720 341 469
e-mail: anca.vasile@ccib.ro

RECLAMĂ