Sala George G. Assan are o suprafață de 34 mp și este situată la etajul 2 al Palatului CCIB (Str. Ion Ghica nr. 4) – edificiu de prestigiu al arhitecturii bucureştene a începutului de secol XX, cu o istorie fabuloasă.

Capacitate: 12 locuri, în aranjament boardroom.

Tarif: 150 euro/zi*

Reduceri semnificative pentru: membrii CCIB, închirieri multiple, contracte pe termen lung (calendar evenimente pe 1 an, semestrial, trimestrial). În plus, firmele membre beneficiază de utilizarea în regim de gratuitate a sălii, în condițiile precizate la fiecare pachet în parte.

Destinație: mese rotunde; cursuri, seminarii, întâlniri private. De asemenea, poate fi folosită ca sală de protocol pentru evenimentele premium organizate în Aula Carol I.

 Vizionează film prezentare

Facilităţi: videoproiector, ecran de proiecţie, laptop, suport flipchart cu hârtie şi markere, aer condiţionat, internet (wi-fi), spațiu catering.

* Pentru inchirierea sălii în zilele de weekend sau în zilele lucrătoare, dupa ora 18.00, se va adauga un procent de 30% la tariful de inchiriere. Excepție: membrii CCIB din categoriile PLATINUM și DIAMOND, pentru utilizarea în regim de gratuitate a sălii, în condițiile precizate la fiecare pachet în parte.

Persoana de contact:

Dna. Anca Vasile

Tel. 0720 341 469
e-mail: anca.vasile@ccib.ro

RECLAMĂ