Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Business Brunch la Palatul CCIB: Prezentare Travel Corporate și Beneficii Christian Tour

17 iunie @ 10:00 am - 11:30 am

Christian Tour, cea mai mare agenție de turism din România, membră a Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București, organizează luni, 17 iunie începând cu ora 10:00, în Aula Carol I a Palatului CCIB (Str. Ion Ghica nr. 4) un Business Brunch dedicat prezentării serviciilor de călătorie destinate companiilor din București.

Principalii invitați ai evenimentului sunt: Cristian Pandel, președinte executiv, Memento Group, și CEO, Christian Tour; Loredana Stanciu, Business Development Manager; Antonio Stoian, CEO, compania aeriană AnimaWings; Adrian Teslovan, director general, Fabrica de Asigurări.

Business Brunch-ul se adresează companiilor din Capitală, cărora agenția Christian Tour le oferă condiții comerciale și operaționale personalizate pentru serviciile de călătorie de la cazare pe termen scurt și termen lung, emitere bilete de avion, transport terestru, organizări de evenimente tip conferințe, team building-uri, workshop-uri, seminarii, servicii de negociere cu furnizorii în numele companiei, consiliere în elaborarea și implementarea politicii de călătorie, și până la beneficii pentru vacanțele angajaților.

Programul profesional al evenimentului include prezentarea pe larg a serviciilor oferite de agenție, o sesiune de întrebări și răspunsuri, urmate de un brunch, care oferă participanților oportunitatea de a iniția noi relații de afaceri.

„Chiar dacă în piață suntem foarte cunoscuți pentru concediile și vacanțele reușite în toate colțurile lumii, portofoliul nostru include și o suită de servicii pentru călătoriile sau evenimentele de business. Fie că este vorba de evenimente exclusiviste, în cerc restrâns, de câteva persoane, sau de conferințe, congrese și alte evenimente grandioase de până la 2000 de persoane, avem experiența, calificarea și creativitatea să ne ocupăm de fiecare detaliu de planificare și implementare. Avem la activ sute de evenimente complexe și memorabile, în care am economisit timp, respectând bugetul și regulile companiilor, am găsit soluții în timp real pentru orice element neprevăzut apărut, am rezolvat situații complexe bazându-ne pe seriozitatea partenerilor și furnizorilor noștri de încredere și am obținut acel lucru din ce în ce mai rar întâlnit într-o lume plină de experiențe de tot felul: entuziasmul participanților”, spune Cristian Pandel.

Informații suplimentare și înscrieri: Loredana Stanciu, telefon: 0738 283 749, email: corporate@christiantour.ro.

 

Detalii

Dată:
17 iunie
Oră:
10:00 am - 11:30 am
Eveniment Category:

Organizator

CCIB
Email
office@ccib.ro;
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Sediul CCIB
Ion Ghica Nr. 4
București, București România
+ Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare